![]() |
Işte Son Bomba!!! ÇARŞI GURURLA SUNAR...DÜNYA İLE AYNI ANDA TÜRKİYE DE TÜM SİNEMALARDA.....:D http://img92.imageshack.us/img92/610...aneyeni8ln.jpg |
işte bu süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr... ....... heLAL sana beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... ellerin dert görmesin :D:D:D:D |
Hahahahahhahaha Yaw Sabah Sabah Koptum Hehehe Saol Kardesim :) |
sizde saolun kardeşler:) ehehe |
:D şu takım elbiseli kim yaa muhasebeyemi bakıyoo:D |
vayyy beeee super olmus emegine saglık..... |
harukulade yaaaa ellerine saglik |
TunGay cok hos olmus muhahaha |
bomba yaa süper |
Abİ Harbİ SÜper OlmuŞ Ya Yapanin Elİne SaĞlik GÜzel Fİlm |
ben bu resme şapka çıkarırım bea ! |
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpeeeeeeeeeeer |
walla ellerine sağlık mükemmel orjinal bişii olmuş.Grçekten en ufak bir amatörlük göremedim.HEEEEEELLLLLLAAAAAALLLLLL SAAAANNNNNAAAAA |
abi saolasın harbideen süper olmuss basıp dagıtmak lazım bentderesının yenı gururu |
Nıhahaha Nezaman oynuyor bu.. ¿¿¿ |
tebrikler :) |
ehuahaue super olmus |
yapanın eline yüreğine sağlık... böle bi resim yok... |
ben bu fılmı gecen sene ızlemısdım ızmırdekı gösterımde galasıda kadıkoyde yapılmısdı:D |
haaahaaa:D :D koptum vallahi süper olmus be kardes ellerine saglik |
cok güsel olmuş ellerinize sağlık kardeş genel müdür de yakışmış yani tümör :D:D kızlar fena deilmiş alex tungay filan her milletten var :D:D |
Mükemmel...........:) |
helal olsuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cok yakısmıs valla eziklere ALEMDE KRAL ÇARŞI |
Puhuahauahauha Ölüoruuuuuuuuuuuummmmmm :D :D :D Süper Olmuş Hazırlayanında Paylaşanında Yüreğine Sağlık.. |
Alıntı:
|
hehehehe cok guzeş olmus http://www.tekno-logic.net/modules/F...lappingani.gif |
süper olmuş,teşekkürler.tümer ve azizeye i,mail ile gönderilmeli |
süper olmuş kardeş ellerine sağlık |
güzel olmus |
Dostum Mükemmel olmus ellerine saglik..... |
eyw vardi ama genede sagol eline saglik ;) |
kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş |
harbiden super olmus ya gül gül öldüm tungaya fena ya :))) |
Aga süper ya teşekkurler paylaşım için |
Harikasin Yaa Yine Farkimiz Koymuşsun Ortaya Kardeş Elinize Sağlik.cuk Diye Oturmuş |
Helal be cok ama cooook güzel |
mükemmel olmuş yapanın eline saglık |
bravo arkadas müthis bir espri cok iyi calisma |
yönetmen olan çarşı gurubunu hataylı beşiktaşlılar olarak ayakta alkışlıyoruz AMA HİÇ OLMAZSA İSTANBULDAN BUNU İZLEYENLER ŞUNU Bİ BASIP ÇOĞALTSIN UÇAKLA SARACOĞLUNA AtSIN |
gerçi çoğaltmamaktada haklısın zaten azize nın herkes ne mal olduğunu biliyor bütün dolmabahçe üstünden geçmiştir şimdi onun AYAKLARIDA KOKAR ŞİMDİ BUNUN :):):):):) |
Türkiye`de Saat: 13:25 . |