![]() |
qeLen her sewqiLi ikincidir..ßirinci zaten ßeLLidir..ße$iKta$K..yhoqqi ßöLe ßir a$k ! ßesiktAsforum.net :) |
arkadaşlar gelen sloganlara 2-3 gün bakarız sonra en beğenilen ilk 5i ankete açarız ve böylelikle birinciyi belirleriz,herkes fikirlerini söylesin |
Alıntı:
aynen oylama yapılması daha mantıklı ;) |
ALEMİN derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz! |
pankartta nası olur bilmiyorum ama şöyle bişey düşündüm. normal yağmurlu bir günde son bölümüyle biraz oynasak... ligtv taraflı yayın yapsada sevenleri kimse ayıramazki.... bidefa bunu tezahürat olarak söylersek küfür olmadığı için ses kısma mümkün deil eğer kısarlarsa bütün türkiye ne kadar taraflı olduklarını bir kez daha görür. |
Bence Respect me nickli arkadasın imzasını koyalım..Bence tam bize göre bir slogan..Respect alıntı yaptım umarım sıkıntı olmaz.. Siz Beşiktaşı Sevmeye Cesaret Edebilirmisiniz? Besiktasforum.NET |
Bakalım biras daha bekleyelim daha yaratıcı bir fikir cıkarsa güzel bir cümle cıkmassa bunların bir kacından meric abi anket yapar oylama sonucuna göre seceriz . . . |
Masaldı bütün aşklar, Beşiktaşı görene kadar... |
BAZEN HUZUN,BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR OMRE BEDEL kartala yaklaşma toz olursun geçme pişman olursun...! bndnde bnlar |
1-seninle başladı, bitsin seninle 2-Bazıları takım tutar,Biz taparız 3-Candan öte, candan ziyade 4-Farkımız 'AŞK'ımız 5-her vaziyete bir yorum,yuvamız beşiktaşforum :p 6-rahmetlide sollardı 7-v.s :) |
Türkiye`de Saat: 18:44 . |