![]() |
Cocuk ne kadar ezikmis bee 1-2 //KOPMA GARANTI\\ Arkadaslar alin bakin ne Kadar ezik su Cocuk. Dinle sarkisini söylüyor. 1 http://www.youtube.com/watch?v=nZlPn9GEkEw 2 http://www.youtube.com/watch?v=y00QZ-uRWfo |
ne salak bi çocuk ya....benim böle çocuğum olsa tokatlarım valla...:D:D:D |
allah korusun insallah olmaz böyle bir cocuq. Ben Gebertirdim cocugu Besiktasli olcak o cocuk Kücüklügünden beri onu Fanatik yapcam. :D Bu Foruma üye yaptircam onu :P:P:P |
heralde salak çocuk olcak adam ezik tarafarııı :D |
Rabbim Kimin Ne Olacagini Biliyoo:d |
Ayyyy koptum öldüm geberdim yaaa.Ne salak cocuk bu ya.Paylasim icin saol |
ezik heryerde Eziktir:D |
ne kadar kıl bir cocuk bu böyle. |
Dansözleye Aday Bu Genc Gay Cocugu |
ayyy bu nasıl bir çocuk ya tam dayaklık günde 3 öğün döveceksin böylesini |
bırakın çocuğu da o şarkıdaki iğrençlik ne öyle, bir de çocuk şarkımı değilmi belli olmayan bu şeyin bir yerinde rock işareti yapıyor, ona koptum yaw... |
ne yazcami bilmiyorum... yau ne salak ya rezil eziklere yakisir bi taraftarmis...bu genc yasta kaybedik cocugu... |
puhahaha:D şöhret olmak isteyen bi ezik işte şimdiden alıştıryo kendini. ama şarkı seçimi yanlış :D az buz değil yaa tam dayaklık :D |
puahhaha cidden koptum yaww, bu ne böle :D ... abi ciddiyete bakın bu çocuk harbi ezik dayaklık yaaa |
yaaaaaaaaaa fena güldüm, nasil bir cocuk yaa, insan anca bu kadar salak ve komik olabilir......... |
aklı başında bir ezık görmedim şü yaşıma kadar |
ezik oğlu ezik bunun babasıda böyledir aynı azize gibi dansöz gelmişler dansöz gidiyorlar |
fenerin geleceğini oluşturacak nesil böylemi :D:D:D |
arkadaşlar bu cocuk bence şampiyonluğu kacırınca kendini avutmak icin yapmıştır yaptıysa |
Gelecegin Reis adayi :) |
sabah sabah görünce midem bulandı arkadaşlar eğlenceleriniz için dansöz falan aramayın güzel kıvırıyo :) |
Allahim insalalh böyle bi cocogum olmaz olamazda zaten hic ezik olmasi sansi yok. Koptum ya ne salak kisiler var |
http://www.cnnturk.com/interactive/a...et.asp?id=SPOR . ARKADAŞLAR ŞU ANKETE HEMEN KATILIN. EZİK FENER BİZİ 3 OYLA GEÇİYOR... . . . . . |
abi bak ben ezikim dior resmen..... |
benim böyle bi cocugum olsa intahar ederim yaa:D |
dünyanın en salak eziği belli oy çokluğuyla geri zekalı seçilmiştir |
Alıntı:
|
Alıntı:
zuhahahaaaaa kıvır kıvır azizeden öğrenmiştir veya tuncay ablası öğretmiştir.. :D:D |
yaw bu ajdardanda salak ya muhahahahhahahahah kopuorum saolasn kardesim paylaşım için |
çocuğun tohumu bozuk .... daha ne olsun... |
bunlar dogustan ezık soyları boyle |
ben üzerindeki formayı görünce yaptıklarına pek şaşırmadım aslında:) bizim mahallede ezikbahçe formalı bu tip bebelerden var iki üç tane kardeşim dövüyo onları her gün:) |
kafasına göre klip cekmiş yada bu şampiyon olacaklarını sanmıştır ama nerden bilsin son macta ezileceklerini dans ediyor işte huhahahaha |
ulan biizm marş o şarkıya uyarlandırıldı gene çalmasın bu ezikler |
vallah DOGUSTAN ezik bunlar |
muahahah bak ya harbi ezik...böyle bi çocum olacak alla hgöstermesin şamarın önüne veririm...bak nasılda kıvırtıyor.... eh fenerli olduğu oynayışından belli :D |
Cocuk ne kadar Ezikmis bee ///2.VERSION\\\ |
ezik bu ya ne denir ki harbi ezik...eziğin önde gideni... kesin bu şarkı sözlerini de bizden çalmışlardır :) |
heheheh ula bu cocuk harbi ezik :D 3.cu versiyonu bekliyoruz mohahaha |
ins. 3 Verisonda cikar :) Hemen koyarim :D |
Türkiye`de Saat: 07:51 . |