![]() |
Besiktasta en yakisikli futbolcu kim? (Digitürk) |
Bencede İbrahim Toraman ve Burak Yılmaz :) Delgadoda Karizmatik.. Klebersonda Sempatik... ASlında Hepsi Süper Yakısıklı Bizim Futbolcularımız Bir Numara.. Hem Oyunda Hemde FizikseL OLarak... ;) |
Tandoğanın cevabı çok hoş...:D |
Alıntı:
tandogan taklayı atmıs hocayaa ;) |
İbrahim üzülmez yine bildiğimiz deli ibrahim üzülmez aslında bu kopyalama işlemi türkiyede olsa bu ibrahim üzülmezi kopyalasalar sonra gerceğiyle kopyasını yanyana koyup hangisi gerceği die sorsalar ben bulmakta hiç rlanmam valla.. direk bu soruyu sorarım zaten gerceği hemen belli eder kendini.. :D:D:D:D |
ya bi de soruyolar tabi ki bobo :P bu arada ali tandoğan ın cevabına koptum yaw, tigana :D |
burak yılmaz,ibrahim toraman,ali güneş bunlar takımın yakışıklıları ;) delgado,kleberson,runje,gökhan güleç,bobo bunlar da tarzları ;) |
tabiki delgado |
bence ibrahim toraman en yakışıklısı delgodaya gelınce o çok sevimli bi çocuk sadece |
Alıntı:
+190319031903 ayrıca nobre tarz tandoğanın gözleri çok güsel:D cevabı da öle:D |
deli ibo beni bi gün öldürecek bayılıyorum yorumlarına |
burak ve ibrahim yorumlarına katılıyorum. kleberson da acaip sempatik. bu kadar olur vala :):) |
delgadooooooo |
valla delgado ve burak |
bizim süreyya nin üstüne yok abisi :D:D:D tabi bizim eski ali eren kadar olmasa da:rolleyes: |
ali erene laf yok zaten bi magazin kanalinda ondan yakisikli diye bahsetmisti yerlere yatmistim... Ibrahim toraman , Burak yilmaz , Ibrahim akin , Ali gunes , Serdar kurtulus bence bunlar en yakisiklilari.... en karizma Gokhan zan , Kleberson , Delgado , Baki :D , Bobo , Gokhan gulec , Runje ... unutulmaz yakisiklilar Ali eren , Halilagic:D, Deli Ibo , Zago .... |
en yakıslı burak, en sempatik delgado... |
valla topçuların hepsi yakışıklı ama en yakışıklısı bence DELGADO.. |
ibrahim toroman tabikiii |
şu anda değil de geçmişte bir ali eren vardı, o çok yakışıklydı bea...:D :eek: |
kesinlıkle buraktır |
İbrahim Toraman...Burak Yılmaz...Ali Güneş... |
forza i.üzülmez :D:D:D a.tandoğanda biras yalakalık yapıo :D ama bence burak toraman ve delgado :D |
Burak Yilmaz, Ibrahim Toraman, Delgado, Ali Günes. Ama en Yakisikli TIGANA :D |
walla runjeyi atlamışlar saçları yeter bi kere.. :D:D:D:D:D |
Ali Eren'den baskasi yalan... |
tandogan koparmıs |
Bencede en yakışıklısı DELGADO.Aslında bizim formayı giyen herkes yakışıklı.Futbolcusundan taraftarına kadar |
delgada:) bide toraman |
matias Delgado |
Şu yakışıklıdır diemiorum cunku hepsi birbirinden yakısıklı...Delgado karizmatik,ibrahim toraman sempatik ote yanda da tam bir dert : Burak:D Gokhan Zan,Gokhan Gulec,...Bu kadar yakısıklı sı olan bi takımda kimi söylesemki...:D Burası BEŞİKTAŞ alayına gider... |
karizmatik bi takım olduk:) |
toraman tek gecerim |
Aaaaaaa delgado yu unutmuslar:rolleyes: en yakisiklisi DELGADOOOOOOOO.......sonra toraman.........burak Kleberson ve oglu da cok sevimli |
toraman burak delgado |
tabiiki BuraK |
en yakışıklı,en karizma BAKİ :D:D:D |
tandoğan yaa:D:D:D |
bizim babayla birlikte izledik videoyu koptuk valla saolasın paylaşım için |
Burak Toraman Zan Delgado Günes Kleberson |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |