![]() |
tsubasada galatasarayda :) GALATASARAY BIR ILKE IMZA ATTI VE INAMATODAN SONRA JAPONYANIN EN COK TANINAN EFSANE FUTBOLCUSU TSUBASAYIDA RENKLERINE BAGLADI TSUBASA YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINDA AQUA VURUSUYLA RAKIP FILELERI HAVALANDIRACAGINI SOYLEDI :D http://image01.yuklet.com/files/6/38...a+++img061.jpg |
çoçukluğumun kahramanını getirdiği için galatasaraya tşk ederimm |
helal olsun gese yönetimine:D:D |
yaw az mi izledik bunu, hey gidi gunler hey. cok iyi transfer olmus ;) |
Kojiro ve Vakabashi yide alırlarsa valla müthiş takım olurlar:D |
aaaa bide TARO MİSAKİ olursa iyi olur o TUSUBASA'nın en iyi arkadaşı |
bu arada biz bu çizgi filmi nasıl bulup izleyebiliriz internette bilen varsa yazsın yahu |
Alıntı:
samıyende oynayacak zaten :D :D |
bi ara kanal d de yayınlanıodu belki hala yayınlaıodur ama çok erken kalkman lazım |
alkış eheheue |
muahahaha hala isimler falan aklınızda helal olsun valla :D |
unutulurmu tsubasa adamım kartal vurusu vardı top once 9 feet yukarı ucar sonra fuze gıbı kaleye ınerdı |
eskiden en sevdigim oyuncuydu keske biz alsaydik eeheheheheh :D |
aaa ben hastaydım bu çizgi filme ya tuubasaya hayrandım bide geçilmez kaleci kenzo vakabayaşi vardı:D |
okuldayken her birimiz bunlardan biriydii ben tusubasadan çok takaşiyi çok severdimm hey gidi günler heyyyy:D |
işizaki vardı :) |
Alıntı:
takaşi de iide bence misaki :) tachibana kardesleride unutmamak lasım :D |
değil tsubasa hyuga,kojiro,benjamin ve vakabayaşiyi alsalar gene garibanlar gene garibanlar.. |
yüzyılın transferi:D |
unutulurmu o günler çocukluğumuzun en iyi çizgi filmiydi.Voltranla birlikte şimdiki çocuklar çok şansız böle çizgi filmlerden mahrum kaldılar |
işizakı yıde alsınlar tolga seyhan sakatlanmıs uzun ara yokmus takımda iyi olur du gs için hakıkıten çok iyi transfer ne izlerdim beee :D |
çocukluğum tusubasa ile geçmişti hey gidid günlerrr |
helal olsun şu yonetıme wallahi bravo...Turkıye liglerinde gormek istediğim bir futbolcuyu ulke futboluna kazandırdıgı için teşekkur ederim...:D :D |
|
bi ara suriye kanalında çıkıodu çok komik oluodu arabça falan konuşuodu tsubasa misaki hey gidi günler az mı izledik tsubasayı |
Alıntı:
|
Pahli Dir Be Bu Oyuncu |
aksam aksam güldürdün beni saolasın:) |
zuhahahahah süper transfer cimbom kesin şampiyon |
hyuga,kojiro,benjamin ve vakabayaşi.abi bunlar olmadan olmaz yaa |
saol kaerdeş güzel çalışma |
işimiz zor bu sene gol kralı olur gs ş.liginde en az yarı final oynar lig zaten kesin |
valla helal olsun cinconlara şu ana kadar türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük yıldızı getirdiler bizimde durdurmak için hemen makabayaşi(böyle yazılıyodu galiba :D) getirmemiz lazım:D |
onun bi kartal vuruşu vardı hastaydım ona ya:-) |
gereksi<z bi topik bence |
abi bence varya artık gs yi kimse tutamaz ayvayı yedik bu sene kesin şampiyon olurlar duydum ki taro misaki ve vakabayashi de geliyomuş.....:):):):):) |
Tsubasanın ilk görüntüleri yayınlandı. |
Alıntı:
|
Bütün kamuoyu bu flaş transferi konuşmaya başlamış. Bizimkiler bunun yanında söndü anlayacağınız. |
cinconun en flaş transferi:) |
Türkiye`de Saat: 23:36 . |