![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #1 | ||
| є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 5.215
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Malzemeler 1 5 çay bardağı badem tozu125 gram margarin (eritilmiş) 4 adet yumurta (beyazını ayırın) 1 5 çay kaşığı kabartma tozu1 5 çay bardağı un1 5 çay bardağı şeker1 çay bardağı çikolata (rendelenmiş) 2 yemek kaşığı kakao 2 5 yemek kaşığı sütİçi için: 2 poşet krem şanti Yeteri kadar süt Yeteri kadar kıyılmış çikola Yeteri kadar antep fıstığı Yemeğin Tarifi Bir kapta eritilmiş margarin şeker ve yumurta sarısı ile çırpın. İçerisine badem tozu çikolata un kabartma tozu kakao ve süt ilave edip karıştırarak hamur yapın.Yumurta beyazını kar haline getirinceye kadar mikserde çırpın. Kar haline getirdiğiniz yumurta beyazını yapmış olduğunuz hamura kaşıkla karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine boşaltın. 170 derece fırında pişirip soğutun. Kenarlarından 1 5-2 santim kadar bırakıp alt kısımlarını da kaşıkla çıkartın. Fırında parçaları 10 dakika kurutun. Krem şantiyi sütle çırparak pastanın orta kısmına kat kat koyun.Bir şanti bir kurutulmuş kek parçaları ve aralarına çikolata fıstık içi koyun . Üzerine kakao serperek servise sunun.
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
| | |
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Mesajlar: 1.319
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eda yeter ağzımızı sulandırıp durma![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |