|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
21-07-2009, 09:13 | #1 | ||
є∂α Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 5.215
Tecrübe Puanı: 35 |
Malzemeler 15 çay bardağı badem tozu 125 gram margarin (eritilmiş) 4 adet yumurta (beyazını ayırın) 15 çay kaşığı kabartma tozu 15 çay bardağı un 15 çay bardağı şeker 1 çay bardağı çikolata (rendelenmiş) 2 yemek kaşığı kakao 25 yemek kaşığı süt İçi için: 2 poşet krem şanti Yeteri kadar süt Yeteri kadar kıyılmış çikola Yeteri kadar antep fıstığı Yemeğin Tarifi Bir kapta eritilmiş margarin şeker ve yumurta sarısı ile çırpın. İçerisine badem tozu çikolata un kabartma tozu kakao ve süt ilave edip karıştırarak hamur yapın. Yumurta beyazını kar haline getirinceye kadar mikserde çırpın. Kar haline getirdiğiniz yumurta beyazını yapmış olduğunuz hamura kaşıkla karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine boşaltın. 170 derece fırında pişirip soğutun. Kenarlarından 15-2 santim kadar bırakıp alt kısımlarını da kaşıkla çıkartın. Fırında parçaları 10 dakika kurutun. Krem şantiyi sütle çırparak pastanın orta kısmına kat kat koyun. Bir şanti bir kurutulmuş kek parçaları ve aralarına çikolata fıstık içi koyun . Üzerine kakao serperek servise sunun.
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
|
21-07-2009, 19:52 | #5 | ||
Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 31
Mesajlar: 1.319
Tecrübe Puanı: 25 | eda yeter ağzımızı sulandırıp durma
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |