![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gözde,ben kokoreç de yemem.Balığı bile öylesine yiyorum,hiç yemesem de olur ama bunu görmek bile kötü geldi bana. Denemeye hiç cesaretim yok Mustafa Bey... Tekin sana katılıyorum,hayret ilk kez mi aynı görüşteyiz acaba? ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ablam en güzel şeyleri kaçırıyosun ![]() Midyeyi geçtim kokoreç yenmezmi bol kekikli ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | |||
| | |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bir şey itiraf edeyim Gözde?Ben et sevmem. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #5 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allahım sen affet midem bulandı gerçekten ya.Hazel ablam sana katılıyorum biber dolmasının suyu çıkmış bence ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şaşırdım ya ne çok sevmeyen varmış ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #7 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende şaşırdım Gözde meğer ne kadar çok seveni varmış ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya sizler yemeyin daha iyi hepsi bize kalır bebişim ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen biz yeriz hepsini ![]()
| | |
| | #10 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yerim Sağolasın konu için ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |