|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
16-07-2010, 21:41 | #1 | |||||
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 13.850
Tecrübe Puanı: 51 |
Malzemeler
Kolay Tantuni Yapılışı : Eti keskin bir bıçakla çok ince kıyın. Demir veya yapışmaz yüzekli bir tavayı hafifçe yağlayın. Tavanın büyüklüğüne göre eti ikiye veya dörde ayırın. Kızdırdığınız tavaya her seferinde bir miktar et koyup, devamlı karıştırarak çok kuvvetli ateşte 5 dakika kavurun. Etlerin tamamını bu şekilde pişirdikten sonra kimyon, kekik, pul kırmızı biber ve tuz serpip ister lavaş ekmeğine sarark servis yapın. isterseniz sade…tercih sizin…
Forzaaa Tantuniiiiiiiii ! 33 Tantuni
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (16-07-2010 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. | |||||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |