|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
26-10-2006, 17:31 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
PELERiNLİ PİRZOLA Malzemeler: - 6 adet kemikli kuzu pirzola, - 4 adet milföy hamuru, - 2 adet domates, - 3 adet sivri biber, - 3 yemek kaşığı sıvıyağ, - Kekik, tuz, karabiber, - 1 yumurta sarısı. Yapılışı: Pirzolaları yağsız tavada arkalı önlü kızartın. Tavaya sıvıyağı ilave edip, ince doğranmış biberleri kavurun. Küp doğranmış domatesleri ilave edip, sos haline gelince ateşten alıp, kekik, karabiber, tuz ilave edin. Milföyleri üçgen halinde 2'ye bölün. Her bir parçaya 1 pirzola ve sos ilave edin. Milföyü üzerine sarın. Kalan hamurdan çiçek kesip, üzerini süsleyin. Yumurta sarısı sürüp, 180°C ısıtılmış fırında pişirin. __________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |