![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #38 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Çikolata lokması Un, kakao, kabartma tozu, margarin, süt, şeker, çikolata, krema ve sirkeyi mikser ile düşük devirde yaklaşık 5 dakika çırpın. 22 cm. çapında bir kek kalıbının tabanına fırın kağıdı yayıp, hazırladığınız karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirin. Üzerine çikolata kreması sürüp, bademlerle süsleyerek servis yapın. MALZEMELER * 3 su bardağı un * 1 su bardağı kakao * 1 paket kabartma tozu * 150 gr. margarin * 1/4 su bardağı süt * 1/2 su bardağı şeker * 150 gr. bitter çikolata (eritilmiş) * 1 su bardağı krema * 1 çorba kaşığı sirke * 125 ml. erimiş çikolata kreması * 1 çay bardağı badem (soyulmuş
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |