![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #11 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kuzu Kapama Malzemeler Mutfak Zorluk 2 Süre 95 dk. Kaç Kişilik 6 Yöntem 6 Parça kemikli kuzu kol 8-10 Adet arpacık soğan 8 Adet taze soğan 1 Adet havuç Yarım demet dereotu 6 Adet marul yaprağı Tuz Hazırlanışı * Eti tencereye yerleştirin. * Suyunu salıp, çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. * Arpacık soğanları soyup ete ilave edin ve 1 saat daha pişirin. * Havuç, taze soğan ve dereotunu yıkayıp doğrayın. * Ete, tuz ve sebzeleri ilave edip 20 dakika daha pişirin. * Arpacık soğanları yemeğin içinden alıp, sonra kullanmak üzere ayırın. * Maruk yapraklarını yıkayıp haşalyın. * Düz bir zemine yayıp, pişirdiğiniz etli karışımı yapraklara paylaştırın ve sarın. * Ayırdığınız arpacık soğanla birlikte sıcak olarak servis yapın. __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |