![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Et Kavurma Malzemeler Mutfak Zorluk 1 Süre 40 dk. Kaç Kişilik 6 Yöntem 2 Çorba kaşığı margarin 750 gr yağsız kuşbaşı dana eti 2 Adet soğan 1 Adet orta boy havuç 2 Adet domates 15 Adet mantar Tuz, karabiber Hazırlanışı * Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun. * Orta hararetli ateşte, et suyunu salıp ta çekene dek pişirin. * Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip, pembeleştirin. * Kazınıp yıkandıltan sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin. * Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ilave edin. * Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranmış domatesleri ekleyin. * Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin. * Tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın. __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |