|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
26-07-2008, 20:58 | #1 | ||
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 2.299
Tecrübe Puanı: 19 |
PATLAMIŞ MISIR TATLISI: yarım p.margarin 1 su b.toz şeker 1 p.vanilya 2 çorba k.pekmez patlatmak için mısır HAZIRLANIŞI: Margarini eritin. İçine tozşekeri,pekmezi koyup kaynatın. Karemel rengi alınca vanilyayı ekleyip ocaktan alın. İçine patlattığınız mısırları koyup karıştırın. Kaselere bölüp servis yapın. Tahmin edemeyeceğiniz kadar lezzetli ve farklı bir tarifmiş.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
26-07-2008, 20:59 | #2 | ||
AyNaKoLiK Üyelik tarihi: Dec 2007
Mesajlar: 4.036
Tecrübe Puanı: 27 | pekmez mii.... saol tarif için gülcüm...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. | ||
30-07-2008, 18:05 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Mesajlar: 16.883
Tecrübe Puanı: 69 | Denemek lazım ya,güzel bir şey gibi görünüyor,teşekkürler Gül...
__________________ | ||
30-07-2008, 18:12 | #5 | |||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Mesajlar: 16.883
Tecrübe Puanı: 69 | Alıntı:
Vermez miyim Burcu ? Pekmez kalmadı,aldığım gibi yapacağım söz,haber vereceğim.
__________________ | |||
30-07-2008, 18:24 | #7 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Mesajlar: 16.883
Tecrübe Puanı: 69 | Tamamdır,sensiz boğazımdan geçer mi ?
__________________ | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |