![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #31 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne yapalım,mutfağı toplamaktansa aman siz girmeyin demek zorunda kalıyoruz,bence bunu bilerek yapıyorsunuz.![]()
__________________ ![]() | |||
| | |
| |
| | #32 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa valla değil Hazel'cim...ama ne yapayım bir kadın gibi tertipli değilim ben..ne kadar istemesemde dağıtıp saçıyorum ortalığı.. onun için hanım yokken yapıyorum hehehe..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #33 | |||
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
| | |
| | #34 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu yolda durmak yok yola devam
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #35 | ||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aßLacım VeyseL'i dinLeip ciddiye aLıp denersek her yaßdıqı yemeqi forumda insan kaLmaz ![]() ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
| | |
| | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "İrfan abi ; bir günü tertemiz ve tam donanımlı bir mutfak kiralayalımda seninle patlıcanlı kaynana dolması yapalım "tamam Vesel'cim ,o mutfağı kiralar kiralamaz seninle "kavak pamuğu ile süslenmiş nar ekşili profiterol" yapalım ve yanında pudra şekeri ie tatlandırılmış ayran ile servis yapalım.. ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #37 | |||
| narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
+ üsdüne Limon sosu we üzüm sirkesi koyuLmus princLi ßrokoLi makarnası isdorum ![]() yabarmısınız ? ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | |||
| | |
| | #38 | |||
![]() Kaynana dolmasının malzemesi için kaynana gerekli herhalde Veysel...Benim kaynanamı alabilirsin... ![]() ![]() ![]() Bu arada tam hijyen sağlamak için sadece eldiven yeterli değil maske de tak,bu arada tükürük düşürme tehlikesi de ortadan kalkar. ![]()
| | |
| | #39 | |||
Kime istersen yedir...![]()
| | |
| | #40 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |