![]() |
Ağlayan Pasta Ağlayan Pasta Malzemeler 4 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı un 3 yemek kaşığı kakao(25gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 4 yemek kaşığı süt 1 paket hazır çikolata sosu 1 paket krem şanti 1,5 su bardağı süt(kek pişince üstüne dökülecek) Hazırlanışı Yumurta ve şekeri iyice çırpın. unu,kakaoyu,vanilini,kabartma tozunu ve 4yemek kaşığı sütüde ekleyip tekrar çırpın. dikdörtgen borcamda yaklaşık 40 dk 180 derecede keki pişirin. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. Çikolata sosunuda paketteki tarife göre hazırlayın kek pişince 1,5 su bardağı sütü kekin üstüne dökün. Krem şantiyi kekin üzerine yayın ve daha sonra çikolata sosunuda kremşantinin üstüne yayın. Afiyet olsun… |
mamamiyyaaa olsada yeseek:D |
edacım gece gece yapılcak iş mi şimdi bu :D:D canımız çekerse bu saatte kim uğraşcak yapmaya :D:D |
yanlıs zamanlama demkkı :D :p sbah bakalım bu konuya lutfen :D(A) |
sen yemeklerle devam edeceksin anlaşılan :D:D |
yok 2 tane koydum:D:D |
he iyi bari :D |
:D:D:D |
Çok sık yaptığım bir pasta,oğlum çok seviyor.Teşekkürler Eda... |
önmli değil ablacım :D |
benim madırda yapıyor , dur akşama yapsın insanın canı çekiyor :D |
Dondurmayla birlikte süper gidiyor yahu...Çok şükür Ahmet Erkan görmedi.:D Ona diye yapıyoruz,biz de yiyoruz.:DAkrep Nalan'a benzemekten korkuyorum.:D |
abla anlaşıldı sen bu gün karnımızı baya acıktırcan:D |
Valla ya Ahmet,ben de çok acıktım zaten.Birazdan çıkacağım,dolabı karıştırayım bakalım neler var.:D |
benım annem yok evde bnde istiomm ama :( :D :p |
Kocaman kızsın yahu Eda,al mikseri eline çırp bakayım.:D |
evet eda öğrenmen lazım :D sen yap biz olmuş mu diye deneriz :D:D |
Alıntı:
|
Gözünün yaşına bakmam yerim :D |
yok canım yapıcam :D:D hastane falanda deil bi kere :p:D |
Pasta ağlamıyor aslında Gökhan,yedikten sonra ben ağlıyorum.:D Allah'ım ne yaptım ben,kaç kalori bu şimdi,keşke yemeseydim falan...:D:D:D Eda bakma sen onlara,çok güzel yapacağına eminim ama ortalığı dağıtmadan yap sonra annen bana kızar,sen yap dedin diye...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
diorum ben hastaneden yerimizi ayırttıralım midemizi felan yıkıcaklar uzun iş:D |
haayurr en fazla kakaoyu fazla katarım acı bı tat olur :D |
Alıntı:
|
üff nerden girdim bu konuya canım istedi wallahi eda kız yapsana:D:D |
Alıntı:
bence fazla zorlama hastanede foruma yetçek kadar yer yoktur:D |
e bıze yapan yok nolacak :D |
Eda en kısa zamanda bu pastadan isteriz:D |
ben senden ıstıorum ölesım var :D |
Alıntı:
allah rahmet eylesin:D |
gıcıkkkk:D kurtlu makarna afıyet olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
sonra çıkarıyolar bizi işten Allah gecinden versin:) |
Millet ne yapacagini sasirmis :) Bildiğimiz KEK işte. Ağlayan Pasta'ya ne gerek var :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
pasta gördüm sanki:D:Shiç dayanamam |
Alıntı:
|
Alıntı:
konuyu dağıtmayalım |
Türkiye`de Saat: 02:01 . |