|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Müzik Haber Bu Bölümde Müzik Haberleri Şarkı Sözleri Konserler vs. bulunur. mp3 ve video Klip Yayını Kesinlikle Yasaktır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
07-02-2007, 09:31 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Nelly Furtado bu sene piyasaya çıkan başarılı albümü “Loose”un ardından yayınlayacağı yeni albümünün Ispanyol dilinde olacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı bu konuda, daha önce başarılı Ispanyolca albümler yayınlayan; Christina Aguilera, Shakira ve Jennifer Lopez gibi isimlerin ayak izlerini takip ediyor. Nelly Furtado yaptığı açıklamada, “İlk kez bir İspanyolca şarkı yazıp söylediğimde bana çok şaşırtıcı gelmişti ama gerçekten çok etkilenmiştim yazdığım parçadan. Portekizce konuşarak büyüdüm ben,14 yaşına kadarda İspanyolca nedir bilmiyordum ve şimdi bütünüyle bu dilde bir albüm yapmakta kararlıyım” dedi. Ünlü şarkıcı daha öncede birkaç tane Ispanyolca şarkı yazıp söylemişti, bunların en son örneği de Loose albümünde ki “Te Busque” parçasıydı. Nelly Furtado’yu, hazırlamakta olduğu bu yeni parçalarla muhtemelen 2007 yılında bol bol dinleyeceğiz.. | ||
|
21-02-2007, 21:12 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | güzeldr inş
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |