|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Müzik Haber Bu Bölümde Müzik Haberleri Şarkı Sözleri Konserler vs. bulunur. mp3 ve video Klip Yayını Kesinlikle Yasaktır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
09-03-2007, 13:26 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Doğuş Grubu'nun ikna ettiği Grammy ödüllü ünlü Latin şarkıcı Shakira, Seat ile Türkiye’ye geliyor Bu yıl Avrupa turunun ana sponsoru olarak Volkswagen’in çatısı altında faaliyet gösteren İspanyol üreticiyle anlaşan Shakira, yaklaşık 15 ülkede konser verecekti. Ancak ünlü sanatçının Türkiye’ye gelmesi için yoğun uğraş veren Doğuş, en sonunda Shakira’yı ikna etti. Doğuş, Seat ile yapılan görüşmeler sonucunda turneye Türkiye’nin de dahil edilmesini sağladı. Shakira, yazın İstanbul’a gelerek konser verecek. Ancak Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılması planlanan konser sadece bir geceyle sınırlı olacak. Bu arada Shakira’nın tasarladığı ve 240 beygirlik motorla donatılan özel Leon Cupra, Cenevre’de sergilendi ve büyük ilgi gördü. | ||
|
09-03-2007, 15:49 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | beklerizz
__________________ Besiktas JK . | ||
09-03-2007, 16:27 | #6 | ||
Eagle dragging on Smoking Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 | Gideriz kaçmaz valla
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
11-03-2007, 16:18 | #8 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | gelsin gelsin..ahh istanbuulll
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |