![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Müzik Haber Bu Bölümde Müzik Haberleri Şarkı Sözleri Konserler vs. bulunur. mp3 ve video Klip Yayını Kesinlikle Yasaktır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Süper ikili - 2007 - RAP Kolo Verse: Bağla kemeri ve kalkma dedi hostes Benimle konuşmayın almadan abdest Sana haber vermeden yazdı kontes Buydu işte dişleri çürüten tez Ressam insan çizdi portre, Kanter içinde içimdeki Dante Koca dünyada kanım 1 litre ana yemek nerde baydı antre Dünya beni sevmiyor, yaptıklarımı hiç beğenmedi ne yapsam yetmiyor, hep yetersizim, benim anılarım Karanlık, tafracı herkes, merkes kaprisle yönetilir İçtenlikler muamma, benle doldu feza çok yorgunum Ver bir fasıla, ferda fena Kaç beni burda bırak sen geliyorlar na ni na ni bu kaçıncı mani ruhani kötü olmazsın yani yaralandım taşınamam ileri, peşimizdeki gerçek dipdiri yapılmaz bu anda da espri, seni güldürebilen tek kişi Ah ben yok muyum ilahi. Cinnetin havsasında gezdim, herkes mağazalarda bezgin kuvvetliydi sezgim, kaymış çizgin, sıradan ezgin bilirsiz Sen ölmeyi bayılmak mı sandın? Neden hep doğruyu kötü andın? Kimseye değil, kendineydi sabrın Sen ve ben hemfikiriz Dahil olur aniden haricen anayola çıkar yolu taliden al yerini ben geçyim senden gönülde gizli gücüm sahiden ben yapılmadım kumdan, kilden korkut fareyi kaçmaz filden kendimi bekledim intizeren tuu harem hergün matem Sago Verse: Porteyi çiz, notalara bas, akıver rimitlerin üzerine Liriğini yaz, mükafatımdı benim geçen yaz Gönlüm dolu haz, bana yeter bu gaz. Sago der ki, mikrofondur elimdeki yegane saz Can çaldıkça çalmak ister, ben söyledikçe kış olur yaz Aman uzak dursun ayaz!.. Yarını bekle muamma var ama, yamalı beklenti yakar fena Ah ateş öyle sıcak ahmak yakar Ah Yananın eli kolu sargıda Ah ile vah ile geçti bu ömür Kah güldüm kah yaş döktüm Kahramanlarını kahrettim sövdüm Kahpenin hatrını kahveye gömdüm Bak biz süper ikiliyiz, yanyana can cana eküriyiz İkimizi takip edersiniz hepiniz, bilirsiniz rehber olur size dilimiz Cebmdeki anahtar yedek, hasmın çok sago giy çelik yelek Bir çoğunuzun sorunu ufak tefek Hedefi isabetlersen işe yarar tüfek Umrunuzda değilim umdurunuzda yoksunuz Denklemi kurdum anlamıyorsunuz Bendeniz Özyavuz Yunus, resimdeki adamın ta kendisi İğneyi plağa kavuştur ses çıksın İnsana laf satan adamın musikisi bu (Yo! Kolo Kastır) Nakarat: Ateş çıkmaz kibrit çakmadıkça Duman tütmez ateş yoksa sebebi vardır. (Sebebi vardır herşeyin)
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Af benim İşim Değil - 2007 - RAP KOLERA VERSE: Huzurda bir güneştim kapana kapana açılan Affet, mağfiret et kudreti teksin başı ve sonu Olmayan, nahoş olsun tüm dakikalar senin adını Anmayan, duamı duydu, içime baktı, kabul etti Gün doğmadan. Herkesi iyi bilme ! Kötüye iyi demek günah hocam Ey hayatı masal olmuş insan ! Senin hayatının masalından daha komik bir şey Yoktur inan, git de düşüne dur başında Yıkılmış kabrine dayan. Ser elimde, sır cebimde takılıp Kaf dağına çıkıp çıkıp, düşüp kalıp Unutur oldu sözünü yok sayıp Düşündüm de kaç kişi kırık yarık kalbi bırakıp Takılır oldu Kolera sustu, içinden sövüp sayıp Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle. Eyle ne istersen eyle en güzel sen eylersin Ben bir güldüm açtım, yapraklarımı toprağa sattım Yapraklarım uzuvlarımdı, acıdı kayılıp tekrar sana Sevincinden ağladı. Eyle ne istersen eyle!.. Hemen durmaz egale ederim af benim işim değil Zararlısın kimyama iste ondan olsun külüstür bu ruhun Özrü yokki bende, bana yaptıklarını tanrım seyir eyle. Eyle iste dilimi keseyim bu benim diyet deyip Hayırlısın dimama, iste ondan olsun tövbe et ki Dursun gözyaşın ve olsun deprem Eyle ne istersen eyle Biz leim sen Ekrem. SAGOPA VERSE: Gün benim günüm ilerledikçe görünür önü Ekmeklerimi böldüm, ekmeklerine yağ sürdüm. Ben bölündüm, kendimi onlara bölüştüm Ayrılmış parçalarımla tek tek görüştüm. Sus konuşma küsüm, kalplerinde kaç kuruşluk süsüm Dışım Orhan içim Müslüm. Hışım meydan benim hüzün Başım heyelan, dilim gözüm,sazım belan, sözüm özüm Bulunsun çözüm egosistemleriniz çöksün Fakir mantıklarında derin kritikler yapan sahtekârlar var, Yumruğumu bir dalaşta kaybederken, tekmelerimi kıranlar var Üzerime yapsın Rab'dan dualar. Kaybettiğim sırlarımı aramaya koyulmalıyım. Devirebilmek için hatırlamak gerek dudakları kelebek. Haydi sagoya B-12 enjekte edek. Küçüklerime şeytanlığını öğretmemen gerek lanet herif!.. Bu rüzgara dayanabilmek için bir kayamı olmalıyım?... Bu tuğlalar bir bina yapmak için varlar. Bu dalgalarsa kumdan adlarımı yıkmak için çağlar. Cevaplarıma sorular sordukça sagopa ağlar..
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sagopa Kajmer & Kolera - İkimizi Anlatan Birşey - Fani - 2007 - RAP Sago:Başta başta bir hikayeden söz et canım sıkık Kolo ![]() Sago:Ses kısık be yorma beni ben içimi bilirim bir sanık Kolo:İçine kapanık ipte boynu sallanan adam tek tanık Sago:7/24 gözüm açık Kolo:Kaçık evimden çık Sago:Kapı açık Kolo:Açığa çık Sago:Çık açıkla açık açık Kolo:Hikayelerim karanlık Sago:Yoo ! Yerine göre bir hayranlık Kolo:Haremlik yada selamlık Sago:İyi insanlar sofralık Kolo:Zinciri çıkan defterin bisikletim at hırsızı.Arsız güçlü olunca haklı haksız olur budur yazı Sago: Dinlenebildiğim bu günler gibidir kes at yarın sızı.Kendini prens sanar bre yüz yılın bakımsızı Kolo:Bak benim üstüme gelme diyaloglarımız hep fiyasko Sago:Kendine gelmeyi..Kendini bilmeyen..Kendi cinsel amigo Kolo:Sensin o başarım solo ben yaptıysam o banko Sago:Adım Sago ben tombala sen birinci çinko Kolo:OoooO ağır bilanço Kolera etti linç.Hatta Herkül knock out yerde Zeyna dinç Sago:Mutlak cesaret direnç..Havlak köpekler iğrenç..Özentiler kopya French..Kalitem 5 üstünden penç.. NAKARAT Beni öldürdün.Deyse bari.Yedi buçuk milyar hepsi fani Yanılmaz şahidim 40 yıllık kani dünya süreli rüya ve herkes fani Kendini melek sananların hepsi cani.7 kat dibe çekti senide zebani İlleti zillet üzerime geldi ani başım öne düşer ama olamam mani… Kolo:Hafta oldu mu izi kalsın sağır duymazsa kör işitir..Tüm yalanlar işitilir..Korku adamı donuna işetir..Tirtir titretir..Boynum bu yıl fitredir..Söyle neren diyettir.Paçoz hayatın piyestir Sago:Suçsuz ben bucaksız uçsuz denize benzerim..Hissettiğim hissettiğin neden budur ki yazarım uyarın..Somuttur elde tutulamasa da umut sözüm uçarı.Şeytan bir gün elbet bir kez yenecek seni yok ki kaçarın Kolo:Topla biriktir samanı yılanı sar poşetle kerize sat.. Sago:Kem gözleri çıkarıp sandık içine gizle denize at. Kolo:Aç ağzını çaresine bak üzeri bilen sağlam aran Sago:Seni gidi b*ku seyrek düşen at vip ilk virajda düştü jant Kolo:Yaralarınızı kapatmak için aldım bir kutu sera bant Sago:Çok kolay olan oldu olanı sindir iç bir kant kart.. Kolo:Çıkıcı sıkıcı part vu elimde mikro pankart Sago:Psikopatron en az 1000 kişiyle oynar go kart Kolo:Bakışlarında baş kee Sago:İfadelerim komplike Kolo:Kapalı yol bu turnike Sago:Çok gülenler çok keke Kolo:Yüzünde hayalet teke Sago:Bayram hatrı bilmez teke Kolo:Bağdat yakını ağlar leke Sago:Mutlu olmak zor ya neyse..
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sagopa Kajmer & Kolera & Contribution X - İkimizi Anlatan Birşey - Emcee Testi - 2007 - RAP Sagopa Verse: Battle rhme, kime battle ?... Kime ki diss?... kime hiciv?... Kime bu ahkam?... Kime bu his?.... neden savaşı benimseriz?... Eden bulur ki biliriz adım atılır, geride kalır iz!... biz pisis, belki adem-havva'dan kalma temiz hisiz microfonumun dudaklarında kalır sweet kisses!... biz güvenin getirdiği riskiz. Üzerinde arabaların parçalandığı bir pistiz. Vakti gelince çekilen restiz üzüntüden beyinde çıkan kistiz kuvvetmira bir aile, dilimin rapinde fixiz. lirik artı müzikalite eksiksiz. etraf pop furyası kıymetsiz, alayı basiretsiz. gördüklerimin alayı mızmız. Kaleminiz kabız. yağız bu rapçi, namı Sago rapte nabız. pekte hası, kraliçemin kalemi neşter ben mütehassıs birçok dostum hayırsız, tanıdıklarım kanıtsız. Kolera Verse: Duyduğum iyi 3 kelamdan 2 si göz boyamaca dolambaçlı yollana sokup, kestirmeden kaçmaca aptalca bir oyun mu bu bir solucan bir atmaca lan yüzüme bakma malca konuşmuyorum arapça Kararan gündüzlerim hasret sıcağa bir gram birçok zümre tarafından edilir koleram idam sarfetme haybeye çaba bu ölüme 5 kala idman at kafama taşları gör soğuk bir bir taş bir imam Der Kolo adres belli melankolime gel bel bağlayarak yaşamak eder derbeder özgürlükte hava parçalı bulutlu olsa da yeryer asil dedi kanın ATAM bu UĞRUNDA ÖLMEYE DEĞER Bir çok dertli gördüm oysa dertsiz çok az dertsiz gördüm oysa dertli oldum terelli hayat askerlik sanki bedelli doyur içimi YA RABBİ ruhum aç ve kederli Yatsam kalksam benimle hep asam kuyumu kazanın üzerine lanet olup yağsam ya bir kişi de olsa O'nun tutunduğu tek dalsam irtifa kayıplarında tüfeklerimi yağlasam.
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |