![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | | 
|    |  #61 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  Yaş: 29  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     Bu gurubu ilk kez duyuyorm...    |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #62 | ||
|    forumun heavy metalcisi  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     Ulytau birçok kişi ilk kez duyuyor olabilir...ben bayaa bi süredir biliyorum ve dinliyorum..gerçekten kazak grubu olmasına rağmen oldukça iyi parçaları var..manowar'a ise diyecek birşey yok..kelimeler yetmez..!    
				__________________   Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..!   |  ||
|   |        |  
|    |  #63 | ||
|    forumun death metalcisi  ![]() Üyelik tarihi: May 2009  Yaş: 40  
				 Tecrübe Puanı: 24   ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ya müziğin ritminden, ritime kapılınca kendi kendiliğine istem dışı kafa sallanmaya başlıo zaten       ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #64 | |||
|    david silva  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009  
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  |||
|   |        |  
|    |  #65 | |||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 55  
				 Tecrübe Puanı: 70    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]()   Baş ağrısı falan oluyor mu?![]() 
				__________________   ![]()  |  |||
|   |        |  
|    |  #66 | ||
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     olmuyor aksine kafa sallayınca boyun bölgesinde kireçlenmeyi önlüyor..üstelik küpe ve piercing de takarsan akapunktur etkisi yaratıyor..anlayacağınız metal müzik 1001 derde deva     ![]() 
				__________________   Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..!   |  ||
|   |        |  
|    |  #67 | ||
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     yok ablacım transa geçiosun      gerçi bnm hayko konserden sonra kafamı kaldırmaya mecalm yoktu ama olsun bu zevk hiç bi yerde yooqq![]() ![]() ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
|    |  #68 | |||
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() ![]() ![]() ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  |||
|   |        |  
|    |  #69 | ||
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]() ![]()  |     metal müziğe tıbbi bir yaklaşımda bulunayım dedim     ![]() 
|   |        |  
|    |  #70 | ||
				 Tecrübe Puanı: 30    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     bnde piercing taksam ne    ![]() ![]() 
				__________________   TO LİVE İS TO DİE...  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |