![]() |
rap ulénnn ...:D:D:D |
rockk |
Ben bir rock tutkunuyum ve en sevdiğim sanatçılar Beşiktaş'lı Barış Akarsu (Allah rahmet eylesin) ve Haluk Levent |
tabii ki rock |
rock metal karışık:D |
gothic metal deyip çekileyim aradan:D |
100. cü kişi olarak rap diyorum |
rock...ama hafiff:D:D... azcıkta rap... |
arabesk hariç herşey... |
Alıntı:
|
arabesk ve sonrasında rap damar parçalar var iki kulvardada rap de bide alayına gider bir ruhla sölendiği için dinliorum |
sevinçliyken: hint,roman,greek hüzünlüyken: arap,arabesk,alaturka kızgınken: rock,metal,funk,flamenko meraklıyken: jazz,classic,pop |
bjk marşı yasmadın mı yaa! |
ben günlük yaşamı anlatan we yanlışı anlatan bütün şarkıları dinlerim ister rep ister punk ister arabest rock farketmez ama genellikle Jaz yada Klasik müzik |
Ne denk gelirse.... (Müslüm maynağı hariç) :D:D:D |
bende heavy -black metal-hardcore dinlerim favorilerim,lamb of god ,kıllswitch engage,soilwork,chimaira ancak ilk göz ağrılarım,metallica,radiohead,queen,pink floyd vede tabi ki cranberries hey gidi günler.. |
Hayko Hayko Hayko... Sabaha kadar yazabilirim :D |
genellikle rap&hip hop tarzı şarkılar hoşuma gider |
rapı aNcak EzaN sesİ dUrduruR UleNn SOnuna Kadar Damar |
bi liste yaparım sırayla ruh halinden ruh haline gökçenin mutluydum şarkısına taktım hele Murat Başaranın BenimAdım serseri ve gülümse Annem şarkısı değişilmezimdir çok harika bi şarkı.SOnra Ben rockçıyım veyada ben rapçıyım rock dinlemem olayına asla girmem rock dinlenmezmi la. güzeL olaN şarkıları diNleyeceksin kardeşim, arada hayki sago ceza iyi gelir ancak rapa damar karıştırdığları zaman çekilmez olur en tiksindiğim sesler çıkar ortaya rapçıysan rapçısın kardeşim damarla ne işin VAr |
Metal. |
slowrock |
metal dinelrim metal,hardcore,heavy metal,black metal sert olsun yeter |
T sanat müziği, hemde very very hard türk sanat müziği... |
Alıntı:
|
Alıntı:
her tür dinliyorum galiba amy winehouse da tiziano da sago da emel sayın da... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
köy dediysek okadarda deil,belediyelikten düşmedi henüz:Dbasmayın yarama:D |
Alıntı:
|
emre aydının müzik tarzı ne? rock mu rocksa rock dinlerim değilse ea dinlerim:D |
utandım:) nerde edicekse resim yorumlarındamı:D zaten gidiyorum yerme beni daha fazla:D özür admineeeee özür admineeee özür admineee özür adminee:D |
bu forumda ne kadar çok rock dinleyen varmış, heavy metal dinleyenlerin oranı da azımsanamayacak derecede, gözlerim yaşarıyor valla:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gül bahçesi ,hatıra defteri ,meltem,esmar bakış ,garip favorilerim abi:D |
aaa adıma beste yapmış o şahıs:D:Dvermiyorum isim hakkımı kullanamaz:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:30 . |