![]() |
Hangi Tür Müzik Dinlersiniz? Hangi Tür Müzik Dinlersiniz? |
genellikle rap ve yabancı şarkıları tercih ederim |
Rock ağırlıklı olmak üzere rap ve slow müzikleride severim .. tamamen ruh halime bağlı ... ;) |
o gün canımmın istedigine göre dinlerim:) |
kafama göre takılırım..:) |
tabiki rap müzik |
poptan vaz geçme kardeşş |
kulağa hoş gelen herşeyi dinlerim ama oyum rap-hiphop;) |
kafama ne eserse,rockla başlar arabeskle bitiririm icabında:D |
Klasik-Türk Sanat-Türk Halk.. Bu Ücü Benim Tarzımdır.. |
Alayina Isyan OLUMUNE METAL... |
tabii ki metal... |
duygusalken pop...sinirliyken rock... |
Arabeskten baska bisey bilmem |
daha çok yabancı pop ve kafamı dinlendirmek için slow müzikler dinlerim |
kulağıma hoş gelen , o anki piskolojik yapım hangi türm müzik istiyorsa o tür dinlerim..kısacası her tür... |
kafama ne eserse dinlerimmm özellikle slow ve anlamlı birde akustik parçaları severim |
bnm dinnediim ankette yok yazıyım bari... ben black metal ve gothic metal dinniorum.... |
o anki piskolojime baglı :) |
o anki psikolojime bağlı.ama genelde rock dinlerim. |
Kulağima Güzel Gelen Her Müziği. |
ya ama ben agrilikli rn&b dinlerim, bu da seceneklerde yok.... |
Alıntı:
ben crash metal , black metal , death metal , nu metal , heavy metal , ve hard rock dinliyorum :) |
genelde techno-trance dinlerim seceneklerde yok maalesef.. |
ruh halim neyi gerektiriyorsa,arabeskten girerim hip hopa kadar:) |
sadece DUMAN dinlerim |
Suan Patliyorum Dj Jean Schudden dinliyorum KoP KoP:) |
heavy thrash metal Iron maiden manowar over kill iced earth metallica megadeth.. |
techno ve arambi |
Anadolu rock dinlerim ama kulağa hoş gelitosa rap pop arada |
Alıntı:
metalciler cogaliyor :)metallicaya laf yok baba , megadeth i onerdiler daha dinlemedim en kisa zamanda dinleyecem |
Alıntı:
Ben de metal ve rock müzik severim. Ama çoğunlukla Heavy Metal dinledim hayatım boyunca, son yıllarda Thrash metal e ilgim arttı Metallica ve Megadeth zaten dinlerdim ama bunlar dışında gruplara yönelmeye başladım. Arkadaşın da yazdığı gibi Overkill, Kreator, TESTAMENT, Pantera, Sepultura gibi Thrash metalin saygın gruplarını severek dinliyorum artık. Bir de ek olarak melodik death gruplarından Dark Tranquility ve Moonspell i çok severk dinlerim. Aslında melodik olan her şeyi dinlemeyi severim. Tabii vazgeçilmezim heavy metaldir şimdi uzun uzun hangi grupları dinlediğimi yazmak istemiyorum. Heavy Metal adına dinlemediğim grup azdır. Benim müzik hayatımın gerçek başlangıcı olarak gördüğüm grup ta İRON MAİDEN dır. Önlerinde saygıyla eğiliyorum ve tabii ki UP THE İRONS. |
her bi halt dinlerim arabesk hariç... damar olmasında bana hepsi uyar |
Alıntı:
Pantera ya girmeyelim zaten onlar baya bi super... Selptura nin 2 sarkisini falan dinledim hosuma gitti .... Duydunmu bilmem ama TRIVIUM die bi grup var yakiyo ortaligi.canli performanslarini izlemistim bidaha yayinlansa da gene izlesem... Slayer falan da hosuma gidiyor gerci ben cok metalci degilim daha cok Rock diyebiliriz ama yeri geldiginde metal de dinliyorum Rock - Metal arasi bisey dinliyorum iste ... Slipknot u unutmayalim,Chimaria,Killswitch,Mudwayne ve sayre... ;) |
Trivium u çok dinlemedim zaten bildiğimkadarıyla 2005 çıkışlı bi grup ilk fırsatta albümlerini indirip dinlerim. Bi de bence tarz ayrımına girilmesi çok hoş değil gerçekten emek harcanarak yapılan bütün müzikler dinlenmelidir tabii öncelik müzik değerini taşıması olacak(rap falan değil yani). |
avril lavigne, sean paul, akcent, shamur, 50 cent, eylem, keremcem, hande yener,yüksek sadakat, ceza, grup84.......... |
pop, slow genenlde ama en çok slow |
rap ama sadece sagopa ... |
daferdi tayfur falan öyle damr şarkıcılar hariç hepsini dinlerim am genellikte yabancı ve rap |
Club-House-Trance-New Age |
Türkiye`de Saat: 02:01 . |