![]() |
süper bi karar inş. başarılı olurlar |
bence rockla katılmamız çok iyi ama mor ve ötesinin bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum hayko cepkin veya şebnem ferah olabilirdi |
hayırlısı olsun.. |
Alıntı:
|
Mor ve Ötesinin şarkılarını anlamak bizim için bile bazen çok zorlayıcı olabiliyor. bunu avrupa nasıl yapacak? hatta niye bu kadar uğrsşıyoruz kuzey dayanışması diye bişey var . bu kadar abartılmaması gerek müziğe oy vermiyolar orada.. |
dogru bir tercih gibi ama DUMAN olsa daha iyi olurdu |
iyi bi grup severek dinliyorum inş basarılı olurlar |
Başarılı olurlar inş :) |
slov parça seçmezlerse ilk 4 e gireriz |
Alıntı:
Gördüklerimle ilgili yorumlarımı yapayım..Hayko Cepkin'de hiçbir şey yok! Alt yapı ve vokal pedalından başka bir şey değil Hayko..canlı performansta ne yapacak peki? vokal pedalının üstüne herhangibir şey örtüp,devamlı üstüne basmakla mı uğraşacak Eurovision'da? bunu her konserinde yapıyor ve 1 keresinde komik bir duruma düşmüştü..anlatmak bile istemiyorum (: Şebnem Ferah..elbette müthiş bir ses! fakat bu tür sanatçılar katılmaz..prensiplerini bilemeyiz ;) Duman da aynı şekilde.. Mor ve Ötesi piyasanın en bilinen ve bu işi en iyi yapan gruplardan bi tanesi..ve başarılı olacaklarına eminim ;) sesiyle,müziğiyle bu işi en iyi götürecek isimlerden bir grup ve çok doğru bir seçim kesinlikle.. Eminim ki abuk sabuk bir parça yapıp da katılmayacaktır..hangi şarkılarını anlamıyorsunuz ki? sorun,söyleyeyim (: bu kadar abartılmasına gerek yok..özellikle "şirket" parçası,tüm dünyaya örnek gösterilebilecek bir parça! ha,seviyor muyum? hayır,bir tek o parçalarını sevmiyorum..fakat dünya çapında "iyi" ;) Umarım her şey yolunda gider.. |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |