![]() |
Eurovision için iki isim TRT, Moskova'da 53'üncüsü düzenlenecek şarkı yarışmasında ülkemizi temsil edecek iki isim üzerinde duruyor. Her iki isim de konuyla ilgili bir açıklama yapmaktan ısrarla kaçındı. Bu konuda önümüzdeki günlerde internet sitelerinde “Burcu mu, Şebnem mi? diye tartışmalar başlayacak gibi görünüyor. (Bugün |
şebo katılsın iidir şebo :) |
evet şebo :D |
Burcu Güneş kim ya Şebnemle aynı kefede!Düşünecek ne var Şebnem seçilmeli ! |
şebnem olmalı ama o istermi ki:S |
şebo ossun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Burcu Güneş kimm yaa.Tabiki şeboo |
Konu Taşındı.. |
harbi burcu güneş kim yha şebo warken |
kesinlikle şebnem ferah katılmalı... |
Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı hiç, yani haber doğru olmayabilir. Ama Şebnem Ferah katılırsa parçayı muhtemelen Demir Demirkan besteler. Biraz da kendi tarzı dışına çıkmak zorunda kalabilir ama iyi olur katılması. Gerçi Eurovision müzik yarışması olmaktan çoktan çıktı ama neyse.. |
şebooo(: |
2 si gidip aralarına hande yeneride alsalar birincilik çok zor |
daha kimler çıkıcak bakalım bu kaçıncı isim |
ben eurovisiona karşıyım devletin yaptığı masraflara yazık,günah.çünkü artık eurovision komşuların,yardakçıların yarışması oldu ve hiç inandırıcı değiller..sonucları belli olan bu lakayıt yarışmaya katılmak göz göre göre hata olur.Ben yarışmayı izlerken kimin nereye puan vereceğini adım gibi biliyorum ve öyle de oluyor var mı daha ötesi? |
şebnem Ferah Tabiki de |
HAYKO CEPKİN KATILSIN:D |
ayyyy zaten siyasi olayların döndüğü komşu komşunun tam puanına muhtaç hesabının yapıldığı bi platformu ne ciddiye alırlarki ki şebnem ferah katılsın o ayrı :Dama o istemez oda ayrı :D yapılınca izlerim ama bende karşıyım kısacası;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama diyorum ya yapılırsa yine gece bi yarılarına kadar oturur izler ermenistan yunanistan rum kesimi gibi bilimum ülkelere küfrederim:D pardon:Dama ederim yani napim:D |
Hadise veya Eylem katılsın bence ingilizce kursundan alınan ingilizceyle işimiz mucize bu kızlar yurtdışında bile single yapmışlar |
Alıntı:
|
ben bide geçen sene olduğu gibi ermenistana puan veren ülkemdeki şahıslarada küfrederim;) önceki yıl yunanistana verenlere olduğu gibi. yarışma siyasi komşu ilişkileri yakın görülen ülkeler düşman ülkeler falan onun üzerinden yarışıyor her ülke ama biz hala öğrenemedik yarışmanın kuralını gittik ermenistana 6 puan mı ne verdik! |
hiç sorma kafayı yicektim elimde kalem vardı ''ermenia six point'' deyince tv ye fırlattım allahtan tv ye bişey olmadı:D |
Alıntı:
Bence de o yarışma ,yarışma olmaktan çıktı artık...Ülkelerin hangi ülkeye daha fazla siyasi destek verdiğini göstermekten başka misyonu kalmadı. Ama genede formatın bir yarışma olduğunu kabul edersek; Eğer yarışama değil de temsil amaçlı olursa Burcu,ama uluslararası standartlarda yarışmacı göndermek se amaç Şebnem gitmeli. |
Alıntı:
|
tamam da o oyları türkiyedeki ermeniler verdi..Ben ona çok fazla bozulmuyorum da hadi onlar kendi ırkına veriyor.. ben hollanda da yaşayıp bize oy vermeyen Türkleri biliyorum ve kanım donuyor valla.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hem Batı tarzı sound ile müzik yapan hemde Türk motifleri katılmış melodik müzik yapan Manga var ama onlar kendi albümlerinin derdindeler şimdilerde. Hayko görüntü olarak ilgi çeker ama TRT onu temsilci olarak istermi o da ayrı :) |
Eurovision için iki isim daha ankaralı turgut ve kahtalı mıçı :):):) |
sebnem ferah katılırsa ıı olur ama sonucu bellı olan yarısmalara gırmek ve orda yarısıyormus gıbı yapmak bıraz komık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şu eurivision işini artık trt'nin bir döem yaptığı gibi amatör gruplara bırakması gerekiyor, ünlü isimleri oraya göndererek gündeme gelme çabası yersiz bir uğraş bana göre, eurovision artık bir gecelik şov olarak görülen bir organizasyondan öteye gidemiyor, zaten puanlama sisteminin çarpıklığını anlatmaya da gerek yok, bu yüzden eurovision ülke tanıtımına katkı sağlamak için değil de yeni yeni müzisyenlerin kendini gösterme fırsatları, bir nebi çıkış kapısı olarak organize edilmeli... |
Eurovision zaten halkın gelir düzeyi düşük Orta ve Doğu Avrupa ülkeleri için önemli sayılıyor artık. Çünkü organizasyonla birlikte hatırı sayılır bir döviz akışı oluyor haliyle. Çoğu ülke -ki buna kurucu ülkelerde dahil- artık tamamen yarışma formatından çıkmış durumdalar. İrlanda geçen yıl Hindi kılığında bir şarkıcı ile yarıştı. İngiltere, Almanya ve Fransa gibi ülkeler üst düzey sanatçılarını asla göndermiyorlar zaten. O yüzden bizdeki amaçta yarışmayı Türkiye'ye taşıyıp hem bir tanıtım hemde gelir elde etmek. Çok çok üst düzey bir şarkı olmadığı sürece birincilik şu şartlarda çok zor.. |
rock sevmediğim için burcu güneş.keşke sago katılsa |
hani hepsi falan diyolardı ? valla giderse şebnem gitmeli inletir her yeri o sesiyle,burcudan iş çıkmaz |
şebnem ferah la burcu güneş i karşılaştırmak bile... |
şebnem şebnem şebnem:D:D |
Türkiye`de Saat: 22:04 . |