![]() |
Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı hiç, yani haber doğru olmayabilir. Ama Şebnem Ferah katılırsa parçayı muhtemelen Demir Demirkan besteler. Biraz da kendi tarzı dışına çıkmak zorunda kalabilir ama iyi olur katılması. Gerçi Eurovision müzik yarışması olmaktan çoktan çıktı ama neyse.. |
şebooo(: |
2 si gidip aralarına hande yeneride alsalar birincilik çok zor |
daha kimler çıkıcak bakalım bu kaçıncı isim |
ben eurovisiona karşıyım devletin yaptığı masraflara yazık,günah.çünkü artık eurovision komşuların,yardakçıların yarışması oldu ve hiç inandırıcı değiller..sonucları belli olan bu lakayıt yarışmaya katılmak göz göre göre hata olur.Ben yarışmayı izlerken kimin nereye puan vereceğini adım gibi biliyorum ve öyle de oluyor var mı daha ötesi? |
şebnem Ferah Tabiki de |
HAYKO CEPKİN KATILSIN:D |
ayyyy zaten siyasi olayların döndüğü komşu komşunun tam puanına muhtaç hesabının yapıldığı bi platformu ne ciddiye alırlarki ki şebnem ferah katılsın o ayrı :Dama o istemez oda ayrı :D yapılınca izlerim ama bende karşıyım kısacası;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama diyorum ya yapılırsa yine gece bi yarılarına kadar oturur izler ermenistan yunanistan rum kesimi gibi bilimum ülkelere küfrederim:D pardon:Dama ederim yani napim:D |
Türkiye`de Saat: 23:43 . |