![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba. Umarım bu konu daha önce açılmamıştır. Konu başlıklarında ve "Arama" kısmında denetledim. Maalesef daha önce bu konunun açılmadığını gördüm. Bildiğiniz Mystic Electronic veya New Age tarzlarında gruplar var ise yazarmısınız mesela Enigma, Era, Gregorian tarzı. Mesela şu videolarda ki gibi ; YouTube - New Age-Merlins Magic-Chakra Meditation Music-Heart Of Reiki YouTube - Enigma - Mea Culpa (album version) YouTube - The Sahara - Music Video - New Age Meditation - Darren Worth Yanlış format sonucu slow şarkıların bulunduğu dosya - 40000 adet mp3 kayboldu gerçi birçoğunu geri getirdim fakat isimleri "recovered files". Düzenlemek imkansız o yüzden mahvoldum. İnternetten araştırıyorum fakat düşündüm belki siz dostların da, dinlediği bu tarz gruplar vardır. Saygılar.
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. Amethystium 2. Deep Forest 3. Enya 4. Adiemus Bu arada acaip bir New Age dinleyicisiyimdir. Enigma hastası biri olarak Enigma'nın envai çeşidi elimde mevcuttur. Ayrıca Gregorian - So Sad (1991) albümü ile Real Sadness Other Gregorian Mysteries (1990) albümünü şiddetle tavsiye ederim ![]() Enigma Albümleri ![]() Enigma Single's (Her Albümde En Az 3 Mix) ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() ![]() | Dostum hazırladığın bilgiler için ve değerli vaktini ayırıp emek harcadığın için çok çok teşekkür ederim. Enigma ve Gregorian tam bir efsane. ![]() ![]() 1. Amethystium 2. Deep Forest Şunları hemen araştırıyım, arada yeni new age şarkılar bulursam buraya aktarırım. Adamlar harika bir tarz yapmış ya. Direkt ruhun ağlıyor :-s
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |