![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #951 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gel gel gelsene beni öpsene senle ben yan yana bi düşünsene gelgel gelsenede bi aynı sahneye bence evlenmeliyiz hemde bu sene ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #952 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yar olmadın var olmadın darılmadım hıc kırılmadım yar olmadın var olmadım yanımda ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #953 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | You wanna handcuff me But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want my intimacy But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want to wall around me I swear I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) You want my lock and my keys But yo I dont know what to tell ya (dont know what to tell ya) ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #954 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | göklerde kartal gbiydim kantlarımdan vuruldum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #955 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qiit..ßeni dşünme qiit..kaLßimide qötür..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #956 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Göklerde kartal gibiydim, Kanatlarımdan vuruldum, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın, Mor çiçekli dal gibiydin, Bahar vaktinde kırıldın.. Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Kimseye soramadım.. Doyunca saramadığım görmeden duramadığım.. nazlı yarimden ayrıldım. görmeden duramadığım nazlı yarimden ayrıldım.. Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. Ekmeğim bahtımdan katı Bahtım düşmanımdan kötü Böyle kepaze hayatı Sürüklemekten yoruldum Böyle kepaze hayatı Sürüklemekten yoruldum Yar olmadı bana devir Her günüm bir başka zehir Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım Mapushanelerde demir Parmaklıklara sarıldım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #957 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I'm not Jesus - apoclyptica feat corey taylor Dirty little secret Dirty little lies Say your prayers and call me rare Save your soul tonight Drift among the faithfull Bury your desires Aberrations fill your head You need a place to hide And i am Do you remember me? And the kid i used to be? Do you remember me? When your world's come crashing down I want to relive. Your god is looking down on me! I'm not jesus, Jesus wasn't fair! You confess it all away, But it's only shit to me Your god is looking down on me! I'm not jesus, I will not forgive! No i won't! I've thought you were a good man, I've thought you talked to god. Your hippocratic messiah and child abusive turned satanic. Do you remember me? Do you remember me? And the kid i used to be? Do you remember? Do you remember? When your own world comes undone, Let me be the one to say: Your god is looking down on me! I'm not jesus, You can't run away! And the innocence you spoil Find a way to live Your god is looking down on me! I'm not jesus I will not forgive! I won't forgive. I won't do whatever you want to. Do you remember me? And the kid i used to be? Not the same as i used to be! Oh, do you remember me? Nooo! When your world's come crashing down, I want to relive Your god is looking down on me I'm not jesus Jesus wasn't fair! You confess it all away, But it's only shit to me! Your god is looking down on me! I'm not jesus, I will not, I'm not jesus, I will not forgive! Oh, i will not forgive, yeah yeah! No, i will not forgive!
__________________ TO LİVE İS TO DİE... Konu mezarkabuL tarafından (01-07-2009 Saat 09:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #958 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | modüleyşın dreeey modüleyşın belliki bu biit bi dree modüleyşın o değil oolum o yoo diil olum oo nemooo probleeemo nemoo probbleeemooowwoowwooo
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #959 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne yana baksam aynı yüzler ne yeni nede yenileri küçücük yüreğim ve ben sana sığınıyorum..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |