![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre Aydın'ın Eski Sevgilisini Unutmak Üzere Olması Müzik Şirketinde Paniğe Neden Oldu ![]() Türk Rock Müziği'nin sevilen isimlerinden Emre Aydın'ın şarkılarında sürekli olarak bahsettiği eski sevgilisini unutmak üzere olduğu yolundaki haberler sanatçının yapım firması olan Sony Music'te paniğe neden oldu. Genç müzisyenin yakın çevresine yaptığı "Yok abi artık o kadar fazla düşünmüyorum onu. Eskisi gibi acı da çekmiyorum. Olmuş bitmiş zamanında." şeklindeki açıklamalardan ürken Sony Music yetkilileri sanatçının tek ilham kaynağını da yitirmemesi için harekete geçti. Unutmak bu kadar kolay mı? Adının açıklanmasını istemeyen üst düzey bir Sony Music yetkilisi ilk kez bundan 2 hafta önce Emre Aydın'ın biraz da olsa mutluymuş gibi görünmesi üzerine durumdan şüphelendiklerini belirterek şöyle konuştu: "İlk başta 'O'nu unuttuğu ihtimalini hiçbirimiz aklımıza getirmek istemedik. Havalardandır tuttuğu takım galip gelmiştir ufak şeylerden mutlu olmayı öğrenmiştir falan deyip geçiştirdik ancak daha sonra Emre'ye yakın kaynaklardan aldığımız istihbarat korktuğumuz şeyin gerçekleşmek üzere olduğunu gösterdi. Evet maalesef Emre yaklaşık 10 yıl kadar önce kendisini aldatıp bir de üzerine terk ederek bugünkü başarısına ulaşmasında çok büyük katkısı olan eski sevgilisini unutmaya başlamış. Yani tabii ki unutsun o da herkes kadar mutlu olsun ama şimdi değil. Şimdi olmaz. Kolay mı bu kadar? Bizim bu çocukla daha 5 yıl sözleşmemiz var." Acil müdahale ekibi kuruldu Olayın doğrulanmasının ardından Emre Aydın'ın tek ilham kaynağını kaybetmesi ihtimaline karşı gerekli önlemlerin şirket tarafından ivedilikle alındığını ifade eden yetkili "Kendisi için uzman psikologlardan ve bir grup profesyonel melankolikten oluşan bir ekip kurduk. 24 saati onunla birlikte geçirip sürekli olarak 'O'nu hatırlatacak acısını canlı tutacak faaliyetlerde bulunuyor ekibimiz." diyerek sanatçının hayranlarını da rahatlatacak bilgiler verdi. Ekibin Emre Aydın ve eski sevgilisinin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi eşliğinde sanatçıya 'Sana yapılır mıydı bu?' 'Oysa ne mutluydunuz söz vermiştiniz birlikte yaşlanacaktınız' 'Kim dokunuyor şimdi o ellere kim bakıyor o gözlere' benzeri telkinlerde bulunarak çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden yetkili er ya da geç küllenen bu ateşi tekrar alevlendireceklerini vurguladı. Çalışmalar kapsamında kızın kim olduğunu adresini telefonunu bulduklarını da belirten yetkili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Bir arasın mesaj atsın olmadı Facebook'ta eklesin de kendini hatırlatsın diye kendisine ulaştık. Ancak 2. çocuğunu doğurmak üzere olduğundan pek olumlu yaklaşmadı bu fikre. Neyse bir şekilde halledicez artık bu işi. Zaten yaşanmış bunca şeyin ardından sadece bir iki düzine şarkı yaparak bitebilir mi böylesi bir aşk?" Zaytung.Com | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne kadar tuhaf.Öyle yapacaklarına Emre'ye başka birisini bulsalarmış ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | La havle ne de güzel haberler bunlar böyle ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sloganı sana uyarmı haber sitesinin bilmiyorum. Dürüst, tarafsız ve ahlaksız haber ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uymasada uydururuz sıkıntı yohhh ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yakışır abi o zaman sana. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu haber gerçek olamaz,olmamalı.. ![]() ![]() ![]() ![]() Benim hayat hikayemi anlatın,bundan daha iyi ilham kaynağı bulamaz. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bana gel emre bana gel ![]() benim hikayemden sen hem emrah olursun hem tarkan ![]() ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar sony müzik beni arayıp emre için neler yapabileceğimizi sordu ben muhteşem ötesi bi taktik verdim ama dikkat edin müslümden beter olursa ben bişey bilmiyorum o derece ki adam o üzüntüyle şu anki şarkılarından çok daha etkili sözler yazacaktır ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |