![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Guest
| Unutamam Hatırlar mısın yağmur yağardı Sen toprak kokusuna bayılırdın Damlalar kıskandırır beni Tutardım pamuk ellerini Aşk dolu kalbimi ısıtırdım Hatırlar mısın bir şarkımız vardı Sen dans etmekten utanırdın Bildiğin tüm ateşli sözleri Fısıldar yakar beni Her defasında kandırırdın Ben hiç unutmadım unutamam İçimdeki seni durduramam Ben hiç unutmadım unutamam yok yok İçimdeki acıyı anlatamam | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | dünyaa üzemez beni ölüm korkutablir mi sen olmadan bu kalp hissedeblr mi..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Şimdi kapı çalsa... sen elinde bavulunla, sevgilim ben geldim desen, kaldığımız yerden...Sevgilim ben geldim desen, hep beni sevsen...
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ah Şu Gönlüm Hiç Kimseyi Böyle Sevmedi... Hiç Kimseye Böylesine Yenilmedi...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | dalgalandım da duruldum,kostum ardından yoruldum binlerce guzel sevdim dee sevdim dee en son sana vuruldum..Eyvahh sozlere bakk...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |