![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #251 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Herkes köşesini yapmış İyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam KÖTÜ OLMAK SENİ GERİ GETİRİR Mİ ACABA?
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #252 | ||
Guest
| Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi | ||
![]() |
![]() | #253 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme/ sihirli bir değnek iyilik seyrek eğilip düşmektense var ölmek
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #257 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | geçer geçer daha öncekiler gibi buda geçer neler neler geçmediki yine düşer deli divane gönlüm Aşk' a Aşk'a vurgunum ben
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #258 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yum usulca gozlerını uzat üşümüş ellerini sakla o masum yureğini uyu melek yuzlum uyu bu dunya dipsiz bir kuyu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #260 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | * Malt - Gol (1287) Ben uyurken geçen günlerGeri gelmeyecekler Fulltime yıllarıma rağmen Öç peşindeler Yönetici olabilirim aslında Yapamayan yönetir derler Ama tüm personel adaylarım Üst mevkilerde bir yerdeler Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu Bana ıslak bir sopa verin Elle oynamayayım maç durmasın Topuğumu ağzına gömünce Lütfen faul olmasın Ben yedekteyim, onlar oynuyor Ben izlemekteyim, onlar atıyor Neden bilmem, hep böyle oluyor Sonuç aleyhime, uzatma yok, maç bitiyor Yıllarca ben koşup Çalıştım, çabaladım, didindim O bir vurdu Gol oldu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |