![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gözlerimde hüzün bulutları... yalnızlık koynumda.. yanımda olsaysın tutsaydın ellerimi.. kaldım bir başıma...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| bilirim hep küskün yüzün ama bu oldu mu? dilin yok gözünde hüzün yordum,yoruldun mu? yürü yürü,boğaz boşmuş sana hayat buymuş new york'a gittiysem n'olmuş babamı üzdüysem n'olmuş gencim,bir yarınım kalmış ayarımı kimler bozmuş sesimi çok fazla açmış kulaklarım sağır olmuş mmm...babama n'olmuş? n'olmuş? geceyarısı uyanmıştın yağmuru duydun mu? bir sigara yakmıştın su içip uyudun mu? dediler:kızına düşkün.çocuk ruhlu erişkin "gittim yollarda kayboldum baba.girdim bir şarkı doldurdum sana.kime yazdın diye sordular.dedim: babama" | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gördüğüm düşlerin ömrü benden uzun seni çok seviyorum mutsuzum herşeyin bana inat görmüyor yüzüm rahat çok özlüyorum huzursuzum ben sana dayanamam ayrı hiç duramam gözlerinde gece olmuyorgüneşi perdeliyor bakışın hem sana ihtiyacımvar hemde bana delice al beni bırakma hiçbir an bile kendime aşkın bendende öte biyeryere gidememki sen benim kalbimsin ya alma yaşayamamki o kollarda bulmassın gerçek aşkı yangınlarda sönemezsin benen ayrı sen korksanda yine aynıyım aşığınım..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Herkes köşesini yapmış İyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş Peki ben nası büyük adam olucam KÖTÜ OLMAK SENİ GERİ GETİRİR Mİ ACABA?
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Arzularım çılgın gibi nasıl istiyorum bilsen seni öpmeyi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi Bırak bırak ellerimi bırak bırak ellerimi | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme/ sihirli bir değnek iyilik seyrek eğilip düşmektense var ölmek
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |