![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Derdimden AnLamas Ben O Yari NeyLeyim
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Grup 84 son Mektup şarkı sözü Bırakmaz yakamı hiçbir aşk,sonunda ne oldu bize bak, Ayrılmak için çok erken,yarım kalacak sevdalar. Ayrılmak için çok erken,can dayanır mı buna derken, Başımı koyduğum kucak nerede,salıp kurtul beni derde. Bedenden koptum bir pare,elinde taş olacak bak; Yanındayken ben biçare,yaşanmaz olmuş sevdalar. Saatler durmuş gözümde,zaman yara çok derinde, Ellerim buz gibi oldu bak,ateş teninde nafile. Hasretlik çekilmiyor,bu soğuk gecelerde, Sensiz hiç yaşamadım ki,bu kahpe boş şehirde. Ah bir bilsen sevdiğim,bu sana son mektubum, İster at ister oku ben yine sana mecburum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | düşününce yanlızlık koymuyordu bazen varlığınla yokluğun bende birdi zaten anlık hevesler uğruna yaptığın haksızlıklar aklımdayken hala dönmemem için yeterli sana
__________________ Aklımda bir tek sen...fikrimde bir tek sen...Ne fark eder KARA KARTALIM her gün yenilsen...Uğrunda her şeyden öyle vazgeçmişken...Nasıl vazgeçerim senden | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | her sevgi aşk değildir inan arkadaşça sevsen razıyım
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vedalar doğru değil Sevgiler yalan değil Koşarım ben sensizliğe Bu son bakışsa Gitmek hiç mümkün değil
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sensiz olmuyor uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor biliyorum kırdım seni ama inan istemeden dilim tutulsaydı sussaydım özrüm hatamdan büyük biliyorum gel afet beni bitmesin bu rüyamız canım sevgilim seven anlar benim şu halimden bir ışık gönder bana bana verdiğin o armağan şu an koynumda sensiz geçen günlerim boş yüreğimse bir sarhoş sana söylüyorum bu şarkımı bebeğim anlasana uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor
__________________ ![]() Ölümle hayatı ayıran çizgi , SİYAHLA BEYAZI ayıramaz kii..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | N'olur Hey Gelin N'olur Öpmeyinen Adam Mı Ölür Sarmayınca Sabah Mı Olur Yari Gözel Olanın Gözüne Uyku Mu Gelir Hasretim Bülbül Sesine Yarimin Gül Nefesine Herşeye Doyum Olur Doyulmuyor Gözelin Cilvesine
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Aylar geçti yıllar geçti Ayrılık rüzgarı bizimi seçti Kumlar bitti denizler küstü Ayrılık böyle bir akşam üstü Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı Biz ikimiz ne ölümlerden döndük İkimiz ne karanlıklar gördük İkimiz şimdi bak ne haldeyiz Bitmez sandım gitmez sandım Gidersen bu sevda bitermi sandın Öksüz kaldım sensiz kaldım Kendini bilmedin derdine yandın Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |