![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #302 | ||
Guest
|
sabahın körü uyku girmiyo gözlerime ,uyku haram sensız her gece,şu anda yanımda olman için inanki herşeyımı verırdım uğruna . sana sarılmayı özledim doya doya öpmeye dayanamadım aradım senı kapatma yuzume ne olur dınle gözbebeğim kımım var senden başka öl de öleyım gözümü kırpmam yolunda bedenım toprağa yureğim sana aıt neyleyım GÖZBEBEĞİM ........ uzun yazdım ama guzel dimi.. | ||
![]() |
![]() | #303 | ||
Guest
|
beşiktaşsın sen bızım canımz ölene kadar surecek buyuk aşkımız. heryer sıyahla beyaz akar kanımız sevıyoruz senı çünkü beşiktaşlıyız . hangızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar her yerde 100 yıldır beşiktaşım tüm gönullerde hangınızın var boyle şanlı tarıhı dunyada yok beşiktaşımın bır eşi kara kartal uçar heryerde bırazı bır efsana kartal goklerde SIYAH.BEYAZ BeŞiKtAş ç@rşı............ beşiktaş 1903 marşı ![]() | ||
![]() |
![]() | #304 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi ! ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #306 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Iste Gidiyorum Iste gidiyorum Krsiliksiz bir aska kurban ettim ömrümü Iste gidiyorum Toprak alsin benimde bu hazin öykümü Iste gidiyorum, gurbet yorgunu gövdemi Çukura kim indirecek Iste gidiyorum Bu menfur cinayeti, simdi çikip kim üstlenecek Çürüdü gözlerim, yüregim, bu yagmurlu sehirde Iste gidiyorum Beni kaldirin, hicran kalsin tenesirde Size yüzyallardir sesini kaybetmis Bir türkü söyliyecektim... Ve bir yayla sefkatiyle Kirpiginizin ucundan öpecektim Bir masum türküydü sadece Yüzbinlerce madurun gönlünde Belki söyleriz hepbirlikte Belki, mahserin birinci gününde Nasil sevmistim hepinizi..nasil böyle oldu akibetim? Ve nasil çöle döndü O benim gül gülistan memleketim Iste gidiyorum, hiçbiriniz, hiçbir dilde beni anlamadiniz Ben basimi verdim, sizinse Insafsiz bir linç oldu karsiliginiz Iste gidiyorum Penceresiz bir dünyanin labirentine Iste gidiyorum ''Saçlarindaki yildizlari koparabilirsin anne'' Sonunda kaptirdim gönlümü ölüm denen o kaypak türküye... Ve iste kurtuldun benden Sen olasin ey sevgilim Türkiye Elbet benimde vardi Kendime ve yurduma dair umutlarim Belki biraktigim yerden sürdürür Dostlarim, karim ve çocuklarim... Çatladi yüregim çatladi sazim Demekki böyleymis yazim Sizlere armagan olsun Sizlerden ödünç aldigim bu yürek sizim... Benim hiç hayalim olmadi anne Ne seni rahat ettirdim, ne kendim ettim rahat Bir mutluluk fotografi bile çekdirmedi bu hayat Kaybolmus bir anahtar kadar sahipsizim anne Ne omuzumda bir dost eli, ne saçimda bir sefkat... Sayki yollarda akan, su feydasiz çamurdan anne... Sayki islanmaktim, üsümektim Sayki yagmurdum anne? Bunca yildir gözyasini, hangi denizlere sakladin, Oy ben öleyim, sen beni ne diye dogurdun anne? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #308 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bu akşam yemin ettim, seni bir daha öpmemek için Ben ki bütün duvarlarını Afişlerle donatıp yumruğumla kanatmıştım! Rezil bir aşktı!.. Bütün arkadaşları miting alanlarında Ve mezarlıklarda bırakmıştım... İstanbul.. ey İstanbul ey! Acılar kraliçesi.. Umudun ve direncin yorgun anası.. Ve ey, çıldırmak üzere olmanın çamurlu ikonası, Tırnaklarım kopuyor, görmüyor musun?.. Bir ben miyim kapıları şaşıran, her yokuşun başında? Bir ben miyim, Ekmek arasına canını doğrayıp doğrayıp yutan? Bir kedi bile sağarken yüreğini telaş içinde yavrusuna; Ey acımasız acuze, Utan şu türbelerinden, minarelerinden utan!. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. Savaşın ve bozgunların gariban çiçeği Ve ey, teslimiyete düşmenin o hazin gerçeği, Bayraklarım kanıyor, sormuyor musun?.. Kadınların ki, omuzları hicran, saçları ihanet sarısı.. Çocukların ki, yağmur emiyor yıkılası kaldırımlarından.. En ücra genlerime, alyuvarlarıma, Kılcal damarlarıma, ruhuma kadar Bıktım..iliklerime, gölek ceplerime kadar sızan Bu Allahsız yağmurundan!. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. İhtişamın ve sefaletin çaresiz bacısı.. Ve ey, çürümenin yok olmanın amansız sancısı, Ciğerlerim çatlıyor, duymuyor musun?. Hangi pencerene çıksam, O salya-sümük pezevenk suratları!. Hangi caddene dökülsem, O şangur-şungur düş kırıkları!. Bütün bu ezginler, tükenenler, Yerlere serilenler, tutunamayanlar; Sarsmıyor mu seni hiç, Bunca infilak, bunca isyan çığlıkları?. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. Aldanışların ve hüznün yalancı tanrıçası!. Ve ey, ruhu kirlenmiş gecelerin cilveli yoması, İntihar anı geldi, beni öpmüyor musun?. Ağlamak istemiyorum.. yenildim sana.. hikayenin özeti bu.. Bir istimlak gibi ödedin, Ve çiğneyip geçtin maceramı.. Şimdi ben, Suçlarımı didikleyen bu martı sürüsüyle Şimdi ben, hangi şehirde soğuturum Zonklayıp duran bu yaramı?. İstanbul..ey İstanbul ey!. Acılar kraliçesi.. İhanetin ve ihbarların arkadan dolaşan bıçağı Ve bütün ödeşmelerin, yüzleşmelerin, Erkekçe vuruşmaların kaçağı Beni harcadın ulan, beni sattın, utanmıyor musun? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #310 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi köşede gülüşüm var sırtımda kanlı bıçağım....hiçbir zaman duymayacağın duysanda anlamayacağın bir çığlıkta SANA BİRİKİYORUM.....AYNA
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |