![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #512 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sesimi duymuyormusun ? Elif dizisinden
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #514 | ||
Guest
| Kalbimi ikiye böldün sen giderken Canım yarısı senin yarısı ihanetinin bekçisi Hasreti koydun gittin be sen bu eve niye O seni benden daha mı fazla sevdi söyle bari O beni öptüğün dudaklarla başka dudakları nasıl öpersin aklım almıyor söyle nasıl söyle nasıl kendimi bu kadar yanlız hissetmedi hiç gönül al senindir bu ömür aşka feda olsa sana yeter mi hiç biri tutamazki senin yerini yar hadi yol yakınken geri dön yabancı bir el kirletmeden tenini O beni öptüğün dudaklarla başka dudakları nasıl öpersin aklım almıyor söyle nasıl söyle nasıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #516 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayrılmam hadi kov beni yüreğinden ... bu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #518 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sil Baştan Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #519 | ||
Guest
| Gönül bir aşk yuvasıdır Ümit aşkın rüyasıdır Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Şiir gibi, roman gibi Okuyorum ben aşkını Öylece bak gözlerime Çevirme hiç bakışını Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar Yağmur gibi damla damla Seven gözler konuşurlar Gözden kalbe bir yol gider Ayrılanlar kavuşurlar Gözler kalbin aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar | ||
![]() |
![]() | #520 | ||
Guest
| öyle dudak büküp hor gözle bakma bırak küçük dağlar yerinde dursun çoktan unuturdum ben seni çoktan ah bu şarkıların gözü kör olsun güzelsen güzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali bütün güllerin aklımda kalmazdı yüzün,ellerin ah bu şarkıların gözü kör olsun bir gülüşün var ki kaş çatar gibi en sıcak sözlerin azarlar gibi hiç bağlanır mıydım çocuklar gibi ah bu şarkıların gözü kör olsun sonunda tuz bastın gönül yarama nice dağlar koydun nice arama seni terkedip de gitmek var ama ah bu şarkıların gözü kör olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |