![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | son defa sarılarak mutluluk diliyorsun hayata darılarak ölürüm biliyorsun canımı da alarak işte gidiyorsun GİTME beyaz GÜLÜM GİTME etme bana zulüüm ayrılıgın ölüm GİTME ne olur terketme ...........
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Ahh Bir Bilsen... Ahh Bir Duysan... Sana Nasıl Mecbur Oldum Ben...
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | İnaann kii senden başkaa senden başkaa hiiç kimsee yok içimde..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Çok Aşığın Var Diyorlar Yalan De Yeter Bana... Bir Sevda Sözü Fısılda...Hazırım İnanmayaa..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | İsteyip dee söliyemediğiiiimm çoookk şeeeyy vaarr... yalın-sen dönmeden uyumam bu gece
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Şimdii Senden Vaz mı Geçmeli...MASAL Olup Yola Devam Mı Etmeli...
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | FERHAT GÖÇER- aşkların en güzeli Unut dediğin kolay değil sorma Sanırım aldandım yıllar sonra Yalan ölürüm inanmam buna Bulurum dedin benden sonra Kaç yıl gerek bana dönmen için? Kavruldu kalmadı yandı içim İnan bana canım sen de özleyeceksin! Hoşçakal aşkların en güzeli Kavuşur elim sana günün birinde Sarılıverir beline dokunur tenim sana yeniden Hangi gün taşınır dönerim Bilinmez boş kalacak yüreğim Söz verdim sana ölene kadar AYRILMAM
__________________ bUrŞıl INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER.. | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ne kadar kırgın ollsaamm dargıın olsaamm da bile...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |