![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #6 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne ceza bu ne reva bu kor yara ne hazin son ne garip bir elveda bu ihanet kıyametin ya bu hançer felaketin bu son en son hata en zor veda ... ... ...
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bugün kederliyim beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Yumma gözlerini uyuma bugün Bütün gölgeler akşam oluyor Üşüyor yaprak dallar üşüyor Savrulup yırtılan rüzgar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda doğmak isterdim Sabahlar isterdim asi ve mavi Büyüsün isterdim ışığın rengi Ama gel gör ki kötüyüm bugün Sesime ses değse çığlıkk oluyor Üşüyor toprak taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | GıY AteSsTeN GoMLeKkLeRı ßıR ßıR YaNSsıNn uZzeRıNn We Dahı.. KıR TopRaKkTaNn CoMLeKkLeRı ZzaTeNn TedıRgıNn HaLıMm ßıR ßeNıM ßıR ßeNDıMm We ßıR KkeNDıMm oRTaDaYıMm.. ßıTMeSs DeRdıMm ßu HaL ßeNı YeeR ßıTıRıR ßıLdııım..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kal gittiğin yerde mutlu ol Yada gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver utamıyorum zamanı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşkım Sen Kimindin? Aşkım Sen Benimdin? Sonunda Yalnız Kaldım
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |