![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebeğiimm oldunnn daha ılk gundenn ne cabuk dedıgınn zaamnn ağlıyorumm
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ona buna benzemem oyuna gelmem senin için ölmeye söz veremem
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Pinhani - Yıldızlar Gökyüzünde ne çok yıldız var. Biri parlak,biri ürkek,biri yanlız, Diğeri sanki burda. İçimizde ne çok hırsız var. Biri aldı beni götürdü sonra sattı hemde yok pahasına. Ah şu hırsızlar, Her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar. Ah karanlıklar, Seni benden,seni dünden,seni gerçeklerden korurlar...
__________________ ๒єşเкtคşк... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | astronomy a staaaaaa(r) ![]() ![]() mtllc'm ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabaha kadar yandi icimde bir ates, neleri alip gitti ne kaldi ah o gunlerden, ruzgar gibi gecip gittin hayatimdan, hala her yanimda izlerin var, ruzgar gibi esip gectin hayatimdan, saclarimda serin bir huzun var, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, bir derin sizi kaldi o gunlerden hatira, bu ada vapurunda sen olmaliydin yanimda, o guzel gozlerin var duydugum sarkilarda, bu sabah bulutsuz yagmur gibiyim, yalnizlik cok zormus, tanidik yuzler gordum, seni sordular hicbir sey soyleyemedim, gunahlarin boynuma, bu iskence, bu aci nereye kadar surer, bilmiyorum, nerdesin? ne yapiyorsun? bilmiyorum, ama beni sorarsan, asik adam ne yapar, ya oturur siir yazar, ya da, ya da, ya da dun gece benim yaptigim gibi, oturup sabaha kadar hungur hungur, hickira hickira aglar... AynA-ada vapuru..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hey hey oynarsın tey tey,düşman sana doğu,batı,kuzey,güney,beni dinler dersin aney!..,kibirler ve vaadler hey gidi hey.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen gel kederlenme düşmez kalkmaz bir Allah...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | do you know your enemy well gotta know the enemy oleee olee böle anlıorum ama inşallah böledir ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karala kralı ele geçeni vuralım sar ama yakalım indir peçeyi bayanın bu boooş yollara doğru kooş hadi koş sonu 0 ama koşşş
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 15 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |