![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Duruma göre değişir. Severek mi ayrıldılar? Kavgalı mı ayrıldılar? Birileri mi ayırdı? Aldatma var mı işin için de? Ama en iyisi bütün hepsine Sezen Aksu gider...
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Malesef severek ayrıldılar....ilginç olan kız sevmiyorum diye numara yapması ve erkeğin bunu iyi bilmesi......Film gbi yaHu..........
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu kartalım16 tarafından (01-09-2007 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | +++..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | her türlü sezen aksu
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi böle şarkılar hep bitirir adamı yapmayın dinlemeyin böyle ben söyleyeyim: ismail yk-lokum gibi ![]() özcan deniz-bi dudaktan gibi gibi işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |