![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #72 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Kiminle olursan ol beni düşüünn,ummadığın bir anda aklına geleyim..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #73 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik yalanmış sözler aldırma..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #75 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | DUMAN-GEÇMİŞ OLSUN Yoruldum,sıkıldım peşinden koşa koşa ben Anlamam güzelim sen anlat külahıma yasakmış günahmış Konuşsam doya doya zorlama güzelim karışmam aranıza Aranızdan cıkmadı bir adam Yolunuza ermedi hiç kafam Kaçamadım o da benim hatam Geçmiş olsun şimdi herşey yalan Daraldım usandım Elinden kaça kaça Ben anlamam güzelim Uzak dur yakınıma Zararmış ziyanmış Konuşsun doya doya Elde mi güzelim Alıştım acısına | ||
![]() | ![]() |
![]() | #76 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | devam...
![]() | ![]() |
![]() | #77 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Son kez gölgemden gölgen koptuHem de çok derindenDertliyimSesin yok tenin yokSessizlik son kezTüm o sevgilerimi geri verBırakYoruldum çok yolun açık olsunKimse geri dönmezHerşey biterSen mi kaldın bir yalnızHerşey dinerYeter ki sen zamanı ver hayko.........
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #78 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kağıt çiçeklerimin tarlasında Ve ninninin tatlı bulutları Saatlerdir kendi içimde yatıyorum Ve mor gökyüzümün üzerimde uçuşunu izliyorum Çığlığımın sesinde yutuldu Bu sessiz gecelerin korkusunu durdurmıyorum Derin bir uykuya dalıp düşlemeyi iple çekiyorum Hayali ışığın ilahesini... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |