![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Cem Özkan - Dön Bana Duman - Yanıbaşımdan Duman - Haberin Yok Ölüyorum Özlem Tekin - Belki Özlem Tekin - Biri Var Özlem Tekin - Yazmamışlar Şebnem Ferah - Yağmurlar Şebnem Ferah - Bugün Şebnem Ferah - Ay Aylin Aslım - Ahh Aylin Aslım - Senin Gibi Aylin Aslım - 4 Gün 4 Gece Vega - Elimde Değil Vega - Mendil Bülent Ortaçgil - Kimseye Anlatmadım Bülent Ortaçgil - Sensiz Olmaz Murat Çelik - İtirazım Var Murat Çelik - Pervane Murat Çelik - Seyyah Feridun Düzağaç - Buralardan Gitme Feridun Düzağaç - Cumatesi Feridun Düzağaç - Ağlamıyorum Feridun Düzağaç - Beni Unutma Candan Erçetin - Söz Vermiştin Candan Erçetin - Sensizlik Cem Adrian - Yağmur Cem Adrian - Sessizce Cem Adrian - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım Haluk Levent - Anlasana Haluk Levent - Nerdesin Anathema - Release Anathema - Lost Control Anathema - Angelica Anathema - Fragile Dreams Nirvana - Depressed Nirvana - Half The Man I Used Katatonia - Deliberation Katatonia - Help Me Disappear Katatonia - My Twin Katatonia - I'm Nothing Entwine - Nothing Left To Say Entwine - Surrender Pearl Jam - Black Breaking Benjamin - Rain Within Temptation - All I Nedd Within Temptation - Bittersweet Within Temptation - Final Destination daha vardır ama aklıma şuan bu kadar geliyor ![]()
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() arşivime baksam,yazardım daha ama ondan da korktum! yazdıkça yazarım,bi koca sayfayı kaplarım die ![]() sezen aksu..ferhat göçer..kıraç..funda arar..nev.. bunlar dışında da daha aklıma gelmeyen bir sürü isim var ve gerçek sanatçılar O'nlar..ben rock & doom metal tarzındakileri yazdım! şahsen beni yeri geldiğinde onlar ağlatıyor,yeri geldiğinde slow poplar ![]()
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |