![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Mesut Salman ; İlyas Salman ın yeğeni bu çocuk.Süper bir ses var mutlaka dinleyin.Ayrıca Mesut kardeşimizde Beşiktaşlı. YouTube - Mesut salman - gün görmeyesin YouTube - Mesut salman - Sevdasını cektigim ey nazlı dilber
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | evet güzel söyllüyor dinledim ama ilyas salman'ın sesi de harika emek şarkısıydı sanırsam =) sağol | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eh işte benim kadar çalıp söylüyor ![]() Ama ses yok bence.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (19-12-2007 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Eh iştemi adam süpewr söylüyor be Emre . Bu arada söyledikleri Malatya/Arguvan yöresinden .
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | bağlama güzel ama sesini biraz daha geliştirmesi lazım...
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet yöreyi çok iyi yansıtıyor
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Bizim oralardan bir türkü insanı ağlatır varya ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | güzel söylüyo paylaşım için thanqs... ya bu arada burda kimsede yıldız tilbenin söylediği mecnunum leylamı gördüm türküsü var mı ben ona hasta oluyom da bulamadım bitürlü ya varsa bana bi msj çaksın mümkünse eger size zahmet ![]()
__________________ BİZİM RAHAT ETMEDİĞİMİZ YERDE KİMSE İSTİRAAT EDEMEZ KEYFE KEDER KRALINA DEĞİL ALAYINA GİDER.......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |