![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Sana şarkı yapıcam demiştim. Bak ben sözümü tuttum sen ve senin gibi ezikler için... ya ya ya ya ya yah... Bu iş burda bitti sanırsın rep vakti tümer dinle yanarsın.. bu şarkıyı azizeye dinletirsin. Sen beş kuruşa kendini bile verirsin. Kadıköye git hadi orda top koştur para edermi ruhun kaç kuruştur. Basmalı herkes basmalı döngel kadıköylü olmuş ikinci el.. Derdi yoktur ama hep gözlü yaşlı hem yalancı hem de oynar başlı, utanmadan İNÖNÜYE gelir birde slm verir sanki çok umrumuzda. Fiyatını söyle bize ne kadar bizdeki yürek onun Allahına kadar g..t tümer bunu herkes duysun azizeye söle sana koca bulsun... Palavra anlat bundan bizene sen mektup yaz azizene seni istemiyoruz tümer hadi s.....r, ruhundaki patlak zarı diktir. Valla Süper Yapmışlar yaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel..... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
falla cok gusel olmus ![]()
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunu birde seslı olarak canlandırsalar tam süper olur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |