![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sessiz, dipsiz, kör sağır geceler. Derdim çok, dermanım beter. Gözüm yoktu, hiç bir şeyde. Tek dileğim, saklıydı sevgimde. Onuda aldın, çektin, gittin. Beni yaban ellerde, ezdin geçtin. Buna hakkın yoktu.. Allahın aşkına, bir kez doğru söyle. Hiç mi? hatrım da yok o yalan kalbinde. Beni öldürsünler, vermesin ellere. Diyen, sen değilmiydin? Şimdi sen yoksun ben, En çıkmazlardayım. Yolumu bulsamda, Kendim karanlıktaytım. Acımasız hasret, sırtımdan vuruyor. Aşkın ölüm kokuyor...
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Yalan Yalan Olmuş Devir Bi Büyügümün Lafı, Devir Bozuk Devir İOlsun Be Yalanda Olsa Sevigisi Tadı Güseldi ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güzlmıs tşklr paylsım ıcın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | traşş tabi .....
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |