![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mustafa ceceli-unutamam nev-sukut-u hayal pinhani-ben nasıl büyük adam olucam
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şimdi bir şarkı ismi yazacaktım ama bu videoyu gördkten sonra aklım gitti öncelikle kardeşim bu videoyu hazırlayıp bizimle paylaştığn için çok teşekkürler ellerine kollarına sağlık.. bende bu aralar rağmetli barış akarsudan - vurdum en dibe kadarı söylüyorum. toprağın bol olsun mekanın cennet olsun.. seni asla unutmayacağızzz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kutsi - aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor sıla - dön demeyi unuttum
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |