![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doya sarhoşum bize çok günah etmişsin Ki sen benim gözyeşlarmıda gördün sen benim ilk aldıgın güldün Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doooya sarhoşum bize çok günah etmişsin Heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsin Doya doooya sarhoşum bize çok günah etmişsin Ki sen benim gözyeşlarmıda gördün sen benim ilk aldıgın güldün | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bi şarkı olmuş saol gökhan
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel .Paylaşım icin sağol abi.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |