![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Önsöz İşte bu yazdıklarım, Karanlığın tam ortasında, Gölgesi bir sıvaya rehin verilmiş. Ağır ve suskun zamana inat, Başı iki el arasına gizlenmiş. Ve bir mum aydınlığında, Mahzun haline hıçkırarak ağlayan, Ve yalnızlığın lal olmuş girdabında, Düşünceye verem yaşayan, Ve efsunlu bir cigara efkarında, Rüzgardan yol soran bir adamın,kimliksiz hikayesidir. Ve sadece içindeki sesle dertleşen bir halin, hazin mukaddimesidir. Ve mutlaka herkesin yüreğinde böyle bir adam gizlidir. ... .. En hüzünbaz anında yüreğimin, Yedi damla yaş düştü gözlerimden. Ve kapayıp gözlerimi, Buhranların mateminde, Kaldım firarlara gebe. Serap olup ta düşmek var mıydı? çöllere. Oysa,bir deli ırmaktım, Voltasında rüzgarın. Bir cıgara ateşinde, Tütüyordu efkarım. Şimdi korkudan yana adımlarım , Buzdan bir çerçevede bakışlarım. Hangi yol sana çıkar, Ben; Hangi çıkmaz sokaktayım... Hasretinde, Karanlık gecelere, Vurdum umarsızca kendimi, Yarı çıplak,hecelerle kurdum cümlemi. Her soluk sen oluyordun, Her bakışta nazarın. Hiç aklımdan çıkmıyor, Düşümdeki baharın... Sen sevdalarımın tek sebebi Geçmişim geleceğim iki gözüm. Bir vuslat arzusunda, Tabutuma düştü külüm... Bu ne kutsal aşk ki, Yandıkça yanıyor ciğergahım. Kızgın yas gecelerinde, Göğe yükseliyor ahım. Hangi yürek dayanır, Bu onulmaz bekleyişe, Çare buldu mu? Lokman, Bu çıldırtan hasrete. Şimdi; Aramızda kabir, Aramızda Azrail, Sura ne zaman üfler bilinir mi? İsrafil. Biliyorsun... Senden gayrı kimseye, Vermedim muhabbeti. Senden gayrı kimseyle , Etmedim aşk ticareti. Bak dolu dolu gözlerim, Dilimde takıldı sözlerim. Belki; Galeyana geldi, Yokluğunda hissiyat, Hasretindi tüm gücüyle, Yüzüme vuran tokat... Kaç demin çırası aşkına sözüm Kanatsız bir kuşun yüreğine düştü külüm. Ben kapında k
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | büyük harfle başlık açmak yasak dikkat edin bi dahakine
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biliyorsun... Senden gayrı kimseye, Vermedim muhabbeti. Senden gayrı kimseyle , Etmedim aşk ticareti. Bak dolu dolu gözlerim, Dilimde takıldı sözlerim. Belki; Galeyana geldi, Yokluğunda hissiyat, Hasretindi tüm gücüyle, Yüzüme vuran tokat... Kaç demin çırası aşkına sözüm Kanatsız bir kuşun yüreğine düştü külüm. ..... çok harika.....saolasın...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | eline sağlık güzel olmuş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Bırakır mı insan bilerek sevdiğini Batırır mı gül isteyerek dikenini Kaybeder mi sevgili nedensiz sevgisini Bende kaybetmem sana olan nefretimi. Her susuşunda batırırdın hançeri kalbime Arkandan ağlayarak bakardım her gidişinde Yakışıyor muydu bırakıp gitmek senin gibi birisine Ah be sevdalım lanet olsun senin şu yalan sevgine. Sanırdım ki ayrılık hiç bir zaman vurmayacak beni Bırakıp gidecek bir gün bir insafsızda seni Yakıp kavuracak seni o sevdalının hasreti Sonrada seni bitirecek benim gibi onun nefreti. Acımayacak sana ansızın çekip gidecek Sana o an acımadan kefenler giydirecek Onun yokluğu günden güne seni bitirecek Bilir misinki o sevda seni bir gün öldürecek. Sevdalım artık unuttum ben seni Sende acı çekerek sileceksin hayatından beni Ağlayarak döneceksin bana geri O zaman bende gideceğim arkama bakmadan ileri. Tıpkı senin yaptığın gibi............
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ALIN YAZIMDAN HEPİNİZİ SİLİYORUM KADERİN DİZİ DİBİNDE OTURURKEN HAYATIM AYAĞININ KENARIYLA BİRKENARA İTTİĞİN KAçINCI HAYATIM ZAMANIN YAZDIĞI EN UZUN TİRATIMI BİR NEFESTE ATTIM.. YAŞAMIN KATKILARIYLA OYNADIM ESAS OLANLAR ARASINDA UŞAKTI YAZDIKLARIM ÜSTÜNE GİTDİLER GENE KATİL çIKTI NAKARATLARIM. VAROLUŞ NEYİN SEBEBİ DÜNYAYA GELİŞ BEŞ DAKİKALIK BİR ZEVKİN OLAMAZ NEDENİ HERKEZ TARAFINDAN TANINMAK İSTEMİŞTİ SELASINDA ADI DUYULUNCA KİMBİLİR NE SEVİNMİŞTİ. DÜŞÜNÜRKEN GöRÜR GİBİYİM TENEŞİRDE KENDİMİ. ŞİMDİ HIçKIRIKLARIMI KANATSADA çIKARTIYORUM GöZLERİMDEN ANLAYAMAZSIN ACILARI DöRT DİZE SöZDEN BİR ALANA BİR BEN BEDAVA BENDEN. GöNLÜNDE KİM YATIYORSA KALDIR HEMEN UYKUSU AçILSIN BENİ GöRMÜYOR, YOKSA YOKMUYUM Hİç UYANMADIN. GöZYAŞLARIMIN ARKASINA GİZLENMİŞ GÜLÜŞLERİM....... SEN SAKLAMIŞSIN, BEN çIKARDIM BİRTEK KENDİNE ZARARLI SEVGİM SİZ KORKMAYIN.
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | SUYUMU çIKTI SEVGİNİN AYAKLARINIZIN ALTINDAN ALDIĞIM TEK GERçEĞİN AMA TADINADA BAKMADIM HER BENİ SEVENİN HADİ GEL MUTLULUK DİLEK AĞACINA DöNDÜ KALBİM HER İLİŞKİ PROSÜDÜR GEREĞİ TATAĞA MAHKÜM BEN AFLA çIKTIM çOK İNSANI HAPSE TIKTIM BEYNİNİN MAHREM YERLERİNİ öRT,KONUŞMALARINLA AçILIYOR HERKEZİN DÜŞÜNCELERİ ÜZERİNDE DOLAŞIYOR. KEŞKE DARGIN OLSAN ANLARIM KIRGINSAN TAM YeDİ YIL OLDU ACABA BENDEMİ UNUTSAM ŞU RESME GERİ GİREBİLSEM RAZIYIM ORDA DONA KALSAM SENSİZLİĞİN GÜZEL TARAFI SEN BöYLE MUTLUYSAN. NEFES ALMANI YADA ALMAMANI TERCİH EDEBİLİR BUNA HAVADA DöNEN BİR METALDE KARAR VEREBİLİR BEN YAZIYDIM YAZDIM SİZE TURA GELEBİLİR. BEYİN HÜCRELERİMDE Aç VE SUSUZ HAPİSTESİN YOKSAN EĞER RESMİN OLMUYOR TELKİN ADINI çEKİYORUM 33LÜK öZLEMİN ZİKRİNDEYİM. HERKEZ VAR AMA HİçKİMSE YOK ZAMAN çOK AMA YAPCAK BİŞEY YOK. HER SEVGİNE çöLME TAKTILARDA DÜŞTÜ DÜŞLER İNCİNDİ DÜNLER İNCİTEREK YARINLARI MERHEM YAPTI, BELKİ HAKLIYDI YAŞANILAN ANDI YAŞANASI GERİSİ YALANDI......
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |