![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #291 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sensiz olmuyor uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor biliyorum kırdım seni ama inan istemeden dilim tutulsaydı sussaydım özrüm hatamdan büyük biliyorum gel afet beni bitmesin bu rüyamız canım sevgilim seven anlar benim şu halimden bir ışık gönder bana bana verdiğin o armağan şu an koynumda sensiz geçen günlerim boş yüreğimse bir sarhoş sana söylüyorum bu şarkımı bebeğim anlasana uyku tutmuyor geceleri sensiz olmuyor gökyüzüne dalıyorum vakit geçmiyor sensiz yastığımdan bazen başım kalkmıyor şu garip yüreğim gülüm seni bekliyor
__________________ ![]() Ölümle hayatı ayıran çizgi , SİYAHLA BEYAZI ayıramaz kii..!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #292 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | N'olur Hey Gelin N'olur Öpmeyinen Adam Mı Ölür Sarmayınca Sabah Mı Olur Yari Gözel Olanın Gözüne Uyku Mu Gelir Hasretim Bülbül Sesine Yarimin Gül Nefesine Herşeye Doyum Olur Doyulmuyor Gözelin Cilvesine
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #294 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Aylar geçti yıllar geçti Ayrılık rüzgarı bizimi seçti Kumlar bitti denizler küstü Ayrılık böyle bir akşam üstü Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı Biz ikimiz ne ölümlerden döndük İkimiz ne karanlıklar gördük İkimiz şimdi bak ne haldeyiz Bitmez sandım gitmez sandım Gidersen bu sevda bitermi sandın Öksüz kaldım sensiz kaldım Kendini bilmedin derdine yandın Bilmezdim bu kadar zor olduğunu Denize varmayan yol olduğunu Anlamsız bir ölüm korkusu her yanı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #296 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Timbaland feat One Republic -Apologize I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground And I'm hearing what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say... that it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I'd take another chance, take a fall Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat But it's nothing new - yeah I loved you with the a fire red- Now it's turning blue, and you say... I'm sorry like an angel heaven let me think was you But I'm afraid... It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late whoaa ohhh... (Bridge (guitar/piano) It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, yeah- I said it's too late to apologize, yeah- I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground... ************************************ Apologize(Özür Dilemek) Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün Ve ben senin dediklerini duyuyorum ama ses çıkaramıyorum Bana ihtiyacın olduğunu söyle Ondan sonra git ve beni parçala ,ama bekle Bana üzgün olduğunu söyle Altüst olucağımı düşünmemiştim,ve de ki... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özürdilemek için artık çok geç olduğunu... Bir şans daha vereceğim,kendime en iyisini ayıracağım Senin için son bir adım daha atacağım Ve kalbin atmaya ihtiyacı olduğu gibi sana muhtacım ben Ama bu yeni bir şey değil-evet Ben seni içimde alev alev yanan bir ateşle sevdim Şimdi o ateş maviye dönüyor ,ve sen diyorsun ki Melek için üzgünüm Aklımı başıma getiren o cennet sendin Ama korkuyorum... Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu... (Bridge (guitar/piano) Özür dilemek için artık çok geç,çok geç Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Demiştim özür dilemek için artık çok geç olduğunu-evet Senin ipinle kuyuya iniyorum Beni yerinin on metre dibine götürdün... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #299 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ömrümü bu rüzgarlara savurmamı saymazsam bu serseri yağmurlarda aklım kalacak...!!! yurt büyütüp divane gezerken mapuslarda aldırmadan yürüyende ahım kalacak...!!! yoruldum ve yanıldım bvuslatların izinde beyhude kederlerde sözüm kalacak...!!! bu dünyadan gidilir gidilmesine de günlerin yakasında elim kalacak...!!! Konu HandaN tarafından (13-12-2007 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #300 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | öyle kolay olmamalı yar, aşk bu aşk oyuncak mı yar bu duyguların bir anlamı war ya taş kalplsin yada GADDAR
__________________ BENİ GÖRÜP KENDİNİ SINAMA SADECE GÖREBİLDİĞİN KADARIM HAYAT BİR KUMAR İSE; ZARLARI BEN ATARIM. . . ! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |