![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | altan civelek deniz gözlüm
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | anathema ayrılık gibi durumlar söz konusu olduğunda candır. one last goodbye ve parisiene moonlight özellikle. opeth'in to bid you farewell de nefis gider hatta.
__________________ I'm Jack's smirking revenge. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Anathema - Release her zaman tek geçmekteyim.. Anathema parçalarının hepsi harikadır ama ayırdıklarım var tabi.. örnekleme ; Angelica,Fragile Dreams,Sunset of Age,One Last Goodbye,Are You There ve son zamanlarda daha da emin oldum ki; ayrılık gibi bi durum olduğunda kesinlikle dinlenmesi -insanın içini boşaltması için- gereken parçaları "Renksiz" yapmış.. melankolik ve düşsel parçalar yapıyor,harika da yapıyor! Renksiz'in hiçbir parçasını ayırmadan size komple dinleyebileceğiniz linki öneriyorum: http://myspace.com/renksizsu dikkat ! yan etkisi : intihar(!) bunu sadece somut olarak düşünmeyin..içsel bi intihar,bedenen intihardan daha kötü olabilir ![]()
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kafayı düzelttim senden sonra kendime yararım bundan sonra ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |