![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya bana şöyle ayrılığın ardından böle laf çaktırmak için imalı bi şarkı sözü söler misiniz.....?????????mesela sebepsiz biten aşk için olabilir ya da daha farklı ne biliiim böle güsel bişi......rock tabanlı olursa sevinirim....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rock tabanlı ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | seni üzmüş belli...şunu öneriyorum yaşlanmış we yorgun bir hırıltıyla çıkıyor sewgim ağzımdan.artık okadar uzağımki çabalamak boş tüketmişken bendeki herşeyi.gülümsüyorsa gözlerim sanma seni sewdiğimi.gülümsüyorsa gözlerim bitmeyen gelecek umutlarımdandır... hadi şimdi ağla ağlayabilirsen erkekliğine ![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaaaavvv.....harikasın......çok saol...bu arada eet çok üzdü beni ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |