![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayko cepkin - Fırtınam çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor aah düşünür halim zor aah karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacını vurma yüzüme düşünür halim zor ah düşünür halim zor ah karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda kurbanın olurum senin sularım önünde durma yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #352 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | siL baştan - Şebnem Ferah Gücün Var mı Sevgilim Derin Sularda İnci Tanesi Aramaya Cesaretin Kaldıysa Hala Benle Aşktan Konuşmaya Söyle Canım Sevgilim Hayat Bize Oyun Oynuyor Olabilir mi Yorgun Gibi Bir Halin Var Duyguların Karışık Olabilir mi Sil Baştan Başlamak Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak Sanki Bugün Son Günmüş Gibi Dolu Dolu Yaşamak İstiyorum Ben Her Ne Çıkarsa Yoluma Selam Verip Yürümek İstiyorum Ben Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Hayatı Sıfırlamak Sil Baştan Sevmek Gerek Bazen Herşeyi Unutmak...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #353 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tarkan diLLi DüDÜK ![]() Pireyi deve yapti dilli düdük Atese bile bile körükle gidiyor Kendi kuyusunu kaziyor enayi Cir cir ötüyor Bana göre hava hos, kendi bilir Beni bilen iyi biliyor Bosa çabalari Bu gönüllerde hükmü geçmiyor [/color]
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' Konu daniel_clark tarafından (02-01-2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: renk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #354 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hayalimdeki Resim (kıraç) O anda anladım olmuyor sensiz Bu daha ilk günü ağladım sessiz Alışmak çok zor sensizliğe imkansız Her yerinde sen varsın bu evin Duyuyorum pişmanım diyor sesin Acılar benim artık acılar Görecekmiş gibi seni gözlerim Tutacakmış gibi seni ellerim Ama yoksun sen Sen benim nefesim hayalimdeki resim Aşkı anlatan sesimsin Hiç batmayan güneşim bitmeyen hasretim Hayattaki tek eşim Ve bir şarkı usulca dökülen dudaklarımdan Böylemi başlamıştık seninle böylemi bitecekti Herşeyimi verdiğim o sevgilim bırakıp gidecekti Çıkıverecekmiş gibisin çerçeveden usul usul yaklaşıp yanıma Sarılıverecekmişsin gibi o anda boynuma
__________________ SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!AMA... BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE.. BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #355 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | MeDuSa - BenLe geL ! Geldiğim bi yol değil karanlıktı göremedim Şimdi gittiğim bi yolmu sanki bende sewmedim Hergün ayrı döngüler yedi bitirdi bedenimi şimdi benmi nerdeyim bi bilsem anne kendimi Gizemli duygularda aradım belki saklanır die sanki bulgular içinde yok bi sevgi sende Terkedişdi tek çıkar yolum oyun bozulmasın Belki gün gelirde kavuşuruz zaman uyanmasın O zaman işte elimi tut ve sahne hiç kapanmasın O zaman anla sen beni başka çaremiz yoktu O zaman işte benle gel gelki benle sol yok ki çaremiz dönmem çook zor ! Her gün ayrı döngülerle hepmi sahte övgülerle Yol mu sence dönmemekte sende benle gel Belki yandı bestelerde kaç gül oldu destelerde Yan tutuş bu velveleyle sende şimdi benle gel. Saçmalar bu kelimeler yokluğunda saçmalar Yağmalar duygularımı acımasızca kalpte Ses çıkarmadan dayanır anca saldırır bu kalp Saklı saklı ağlayınca bellidir bu sözlerim Katlanırsa ayrılık bu zor dayanmaz ah yürek Gurur yapar bu gözlerim gizli gizli mahfolur Şimdi belki ben yokum bak defoldum hayatından Anlaman zor olsada ben yoruldum izlemekten Sen gücenme bana kalırsa varlığım gider sona Alışmalısın artık anla yokluğum yeter sana Yok düşüncelerde boş hayallerimde ben yokum Bari yanlız bırakma benle gelde yorgunum...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #356 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
zuhahahhaa medusa DD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #358 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | YONCA ENCİMİK AŞKIM Gecemde gündüzümde Söylenmemiş sözümde Aşkın yanar kor gibi gönlümde Rüyamda düşlerimde Işıksın gözlerimde Adın dua küskün dillerimde Gözlerimin ardına gizlemişim ben seni Sözler ise yetmiyor Anlatmaya aşkımı sana Gel, gel, gel, gel Kuşların kanadına Rüzgara, dumanlara Yüklemişim ben deli sevgimi Hasretimi, özlemimi, sözlerimi Ellerin unutsa gözlerin arar Gözlerin unutsa yüreğin yanar İçine ayrılık acısı dolar Benim aşkımı unutamazsın Bir daha böyle aşk hiç bulamazsın
__________________ SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!AMA... BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE.. BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #359 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Üçnoktabir - Dediler ki Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer Dedikler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmazsa Dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler Dediler ki umut sürer insanları seversen eğer İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler Tekrar gözden geçirdim yalan söylememişler Tekrar gözden geçirdim yalan İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler İyiler kazanır kötülükler kazınır dediler Mutlu olmak için mutlu etmek yeter dediler | ||
![]() | ![]() |
![]() | #360 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa ÇeçeLi - unutamam Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme Yaşamaksa yaşadım lakin Canımın çoğu kaldı sende Pişman mıyım asla Güzelleştim yasla Sevmedim mi sevdim evet Senden sonra ihtirasla Ama benim ciğerim yanar Ten oyalanır can kanar İki gözüm iki çeşme Haberin yok içerime içerime akar
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |