![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sagopa kajmer hayranıyım bu adamın yanlış yazdım biliyorum böyle türkçe kelime bile yok dalgınlığıma gelmiş özür Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (22-04-2008 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Guest
| bende sagopa kajmer diyorum.acaip güsel sözleri var yaa örneğin: dili olsada konuşsa o günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım çok ağladım sen giderken tuz gölü oldu suratım sen canavarım... gerçi kendi mi yazdı tam bilmiyorum ama... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rap müzikle aram iyi olmamasına rağmen bu müzikle uğraşan çok tanıdığım var. Bence çok iyi bir potansiyel var ama kendilerini gösterecek fırsatları olmuyor. Ayrıca Fuat'ın projeleri hoşuma gidiyor bu tarzda ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arabesk rapin kralı sago özlü sözler: Saygım senin ******n olsun kaygın benim aşkım Yoksulluk korkusuyla ömrü servet peşinde harcıyanda gördüm fakirliğin özünü çevirdim yüzümü ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
sago arabesk rap yapmaz arkadaşım.. bu sorunun cevabı sagoda başkası olamaz tabiki.. yeni albümünü dinledim az önce yine yapmış yapacağını
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede turkıyede rap patlaması ceza ıle olmustur bana gorede ceza | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |